Şimdi Ara

SATILIK > 2x2GB 1066 DDR II

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
4
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Yalova İlan Türü #Takaslık Ram/Hafıza Kartı #Ram
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yaklaşık 1.5 senedir kullanmakta oldugum Hi-level marka 2x2gb 1066mhz DDR2 soğutuculu ram kit'ini satma kararı aldım.

Fiyat : 70 TL. SATILDI 20-09-2018
    Gönül isterki gerçek değeri olan 50-60 TL lere satalım ama 2. el piyasası almış başını gitmiş bizde modaya uymak zorundayız.
    Hatta forumda birisi bendeki kit'i 110 tl ye satıyor.. AYIPTIR!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nefrelius -- 17 Ekim 2018; 20:1:5 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Kendi satınca iyi fiyat başkası satınca kötü fiyat iki yüzlü birisi alışveriş yaparken iyi düşünün derim.
  • Haa sen şey değilmisin ya bu ramları 110Tl ye satan ? Bu haraketinde şey olmalı B*k at izi kalsın... Zekice :)
    Hadi bak işine yarrrrrrrbayım!
    Ben oraya NOT düşmüşüm almak isteyecek arakdaşlara mesajımı vermişim.Senin gibi fırsatçılar yüzünden piyasa ne hallerde görüyoruz.

• Ben bu ürün den satmıyorum niye yalan yazıyorsun? Fırsatçı olan sensin 100 tl'ye 8GB DDR3 bellek aldın bu eski son tüketim tarihi geçmiş bellekleri de bu fiyata satıyorsun utanmadan sıkılmadan bir de iftira atıyorsun terbiyesiz.
  • Çırpınma pis kokun yayılıyor...

• güzel fiyat nasıl satılmadı
  • Terbiyesizlik yapma haddini bil kendin satınca iyi başkası satınca ölü fiyata almaya çalışma ve ilanları manipüle etmeyi bırak!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım bak seviyene düşmek istemiyorum ama bi bas git.
    Senin gibi üçkağıtçı insanlar yüzünden forumda saçma sapan fiyatlar meydana cıkmaya başladı.
    İçine çok yara oluyorsa

ÖRNEK :https://forum.donanimhaber.com/patriot-viper-4gb-2x2gb-ddr2-1066-mhz--130358915

ÖRNEK : https://forum.donanimhaber.com/ocz-reaper-2x2gb-1066mhz-ddr2-ram--118084693

Şimdi git nerde ağlayacaksan orada ağlamaya devam et.

• Pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat takip
  • Satış devam ediyor.Fiyatta takiplik bişey yok lazımsa alırsın mis gibi fiyat :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.