Bide benim borayı satalım arkadaşlar yaw. Bende 2004 38.000 KM DE BORA PACİFİC. 24.500 İSTİYORUM ARABAM HATASIZ. nE YAPAYIM SİZCE?
o fiyata çok zor satarsın hatta satamazsın
Adam aşağıda yazmış, topu topu 1 milyar daha indirmiş (ki pazarlık payıdır) ve satmış.. Hem topic'i okumuyorsunuz, hem de o fiyata zor satarsın, satamazsın diyorsunuz.. Ne diyeyim..
quote:
Orjinalden alıntı: iasonion
Adam aşağıda yazmış, topu topu 1 milyar daha indirmiş (ki pazarlık payıdır) ve satmış.. Hem topic'i okumuyorsunuz, hem de o fiyata zor satarsın, satamazsın diyorsunuz.. Ne diyeyim..
Hocam o bana dedi galiba satamazssın diye.ama bugün VW servisi 23.000 Ytl' ye saydı aracımı demekki elden rahat satarım ben
quote:
Orjinalden alıntı: tracksin
quote:
Orjinalden alıntı: iasonion
Hocam o bana dedi galiba satamazssın diye.ama bugün VW servisi 23.000 Ytl' ye saydı aracımı demekki elden rahat satarım ben
iasonion bana mı diyorsun topiği okumuyor diye birde ne diyeyim... demişsin
hızlı giden atın dışkısı seyrek düşer dimi? sakin ol ağır git
Hocam kusura bakma :) Sana söylerken ben gözden kaçırmışım Bora ilanını.. Sözümü geri aldım..
Tekrar özür..
Peugeot 207'ye Oscar Peugeot’nun 207 modelinde kullanılan 1.6lt’lik yüksek basınçlı motor, “Uluslararası Yılın Motoru” ödülünü kazandı.
4 silindirli, direkt enjeksiyon sistemine sahip motor, jüri üyelerinden aldığı 273 puanla birinci oldu. Bu motor aynı zamanda “Yılın En İyi Yeni Motoru” kategorisinde de üçüncü sırayı aldı. Fransa’nın kuzeyinde bulunan Douvrin’deki Peugeot fabrikasında üretilen bu motor için 330 milyon euro harcandı.
quote:
Orjinalden alıntı: oemren
Arkadaşlar araç satılmıştır
İlgilenen herkese teşekkür ederim
alıcı size hangi yoldan ulaştı galariyemi yoksa ilanlara mı verdiniz çabuk satmışsın çünkü merak ettim