Bildirim
SAtılık 2012 c4 ellenmemiş.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
hiç ellenmemiş -
Garip olan ne?Adam demis iste ellenmemis yani kazadan sonra gidip cekic falan vurmadik demek istiyor.Kazada ne olduysa o diyor. -
:) şaşkınım
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
kaça yapılır ki bu araç -
92'liklerden sanırım 112'lik değil. donanım comfort gibi, baz bile olabilir. 0'ını 42-43'e alırsın bu haldekine 28.000 istemek de bambaşkaymış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 15 Nisan 2013; 20:40:20 > -
attractıon 92 bg dizel versiyon.
Adam kazadan sonra hiç dokunulmamış demek istemiş -
ve aradan 3 ay geçer
arabaya bir cila vurulur
ön kaput değişik ön ve arka tanponlarda cizikten dolayı lokal boya var 37 son fiyat alana hayırlı olsun.... -
Ben bir gariplik göremedim.
Çoğu hasarlı araç satan kişi aracın sağını solunu çekiçle düzeltir, tamponu yerine takar, bazen de çıkma tampon bulur takar ki, kaza küçük sanılsın. İçerideki hasarlar gizlenir.
Ama bu araba kazadan çıktığı haliyle satılıyor. Yani kazadan sonra ellenmemiş.
dalga geçmeye gerek yok konu dışına çeviriyorsunuz burayı.
adam açık açık izah etmiş dürüst davranmış yaptırıp da büyük kazası yok 1-2 parça değişeni var diyip satsa daha mı iyi. -
Tamam da "tek nokta"ya takıldım ben. Nasıl tek noktaysa artık.. Arkadaş sayı saymayı da bilmiyor herhalde.
quote:
Orijinalden alıntı: bal974
Çoğu hasarlı araç satan kişi aracın sağını solunu çekiçle düzeltir, tamponu yerine takar, bazen de çıkma tampon bulur takar ki, kaza küçük sanılsın. İçerideki hasarlar gizlenir.
+1
Piyasanın 10-15 bin lira altına satılıp da 750 lira masrafı vardır yazan ilanlardan değil en azından.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EPICA -- 15 Nisan 2013; 21:31:58 > -
quote:
Orijinalden alıntı: bal974
+2
Final Oto diye bir yer var,tam elliyor.
Sanırsın hiç hasar yok ama alakası yok.
Bir de parlak parlak resim çekiyorlar ,insanın kelepir buldum kaçırmayayım diyesi geliyor.
Kazalı araç piyasası 3 e ayrıldı.
1-Tamamen yaptırıp ''çıtır hasarlı''
2-Bir kısmını yaptırıp ''aracımızın biraz hasarı vardır''
3-Hiç yaptırmayıp ''araç hiç ellenmemiştir''
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X