Şimdi Ara

Satılık 2011 Skoda Yeti 1.2 TSİ Otomatik 56 bin TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 90 bin kilometrede 1 parça boyalı 1.800 lira hasar kaydı var (2 parça halinde). Araç hep kaskolu kullanılmış olup bunlar kasko fiyatlarıdır.


    Araç otomobil olarak geçmektedir ruhsatta. Bagaj hacmi 405 litre olup arka koltuklar yatırılabilr ve sökülebilir olarak tasarlanmıştır.

    Paketine ek olarak jant + buyuk ekran media + park sensoru + havuzlu paspas mevcut. Muayenesi Şubat ayında yapıldı. 2020 ye kadar muayene derdi yok. Yakıt olarak 6.5 ve 7.5 arasında ankarada şehiriçinde kullanıyorum. Şehir dışı için ise 6.0 gibi bir tüketimi mevcut.

    Lastiklerin durumu gayet iyi. Ön lastikleri 1000 km dahi yapmadı. Genel Bakımlarını bin kilometre önce yaptım. Yağ ve filtreleri yeni değişmiş durumda. Motorunda ve şanzımanda hiçbir problem yok. Bakım için götürdüğümde tekrar motor ve şanzımanı kontrol ettirdim ve hiçbir problemi bulunmadığı teyit ettirildi.

    Aracım alacak kisinin hicbir sey yapmadan kullanabilecegi durumdadir. Aracin hasar kaydini ve kaliteli resimlerini koydum ne kadar temiz ve tek elden kullanildigini gorebilirsiniz. Aracın kullanımı ilk günkü gibidir. Alt takımından veya herhangi bir yerinden ses duyamassınız. Aracin ben 3. sahibiyim. Ilk sahibi birkac ay kullanmis sadece.Aracın geçmişi çok düzgündür.

    Aracin yedek anahtari (orjinal barkodlu anahtarlığına kadar durmaktadır.) - kitapciklari ve bayi cikis faturalari mevcuttur. Aracın ilk yardım kiti yangın söndürücüsü reflektörü hatta filelerine kadar aracın içerisinde durmaktadır.

    İlgilenen arkadaşlar için 05546250878.
    Not: Araç Ankaradadır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SinanKkner -- 11 Mayıs 2018; 18:52:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.