fabrika verilerini yakalamak çok zor hele ki otomatik vitesli bir araçta
zor değil yeterki gaza basarken sabırlı olacaksın
sen yapabiliyorsan ne mutlu o zaman sana araçtan zevk alayım derken arabadan soğurum ben bu sekilde
arkadaşımdaki i20 nin 4ltgibi bir rakam yaktıgını biliyorum hergun uskudar-beylik düzü gidip geliyor ona gore hesap edin. i30 da at deve yakacagını sanmam o rakamlar sakin kullanımda o arabayla yakalanacak değerler.
Aynı arkadaşın babasında i30 station var 3 sene olacak hiç bir arızası olmadı. Çokta memnunlar tavsiye ederim. Hayırlı satışlar dilerim.
teşekkürler arkadaşlar. günceldir.
quote:
Orijinalden alıntı: sissil
arkadaşımdaki i20 nin 4ltgibi bir rakam yaktıgını biliyorum hergun uskudar-beylik düzü gidip geliyor ona gore hesap edin. i30 da at deve yakacagını sanmam o rakamlar sakin kullanımda o arabayla yakalanacak değerler.
Aynı arkadaşın babasında i30 station var 3 sene olacak hiç bir arızası olmadı. Çokta memnunlar tavsiye ederim. Hayırlı satışlar dilerim.
i20 100tl lik benzinle istanbul içi 270 280 km yapıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: ozanyuksel
quote:
Orijinalden alıntı: sissil
i20 100tl lik benzinle istanbul içi 270 280 km yapıyor.
benim yazdıgım dizeli hocam. etrafimda benzinli bi adet vosvostan baska benzinli araç olmadıgından yazma gereksinimi dahi hissetmiyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme