Şimdi Ara

Satılık 2011 i30 7500 kmde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-sifirdan-farksiz-beyaz-i30-54669230/detay/

aracım sınıfının en full modelidir.

forum fiyatım 44.000 tl

• Çok temiz araç, hayırlı satışlar hocam. Maddi durumum biraz olsa hiç düşünmem.
  • bır sorum olacak
    o yakıt rakamlarınızı yakaladınızmı?
  • @tombique : teşekkürler hocam araç sıfır fabrikadan çıktığı gibi ne vuruk var ne çizik hiçbişey yok..

@Mnr980 : sakin sürüşlerde (klimasız) bu veriler yakalanıyor
  • fabrika verilerini yakalamak çok zor hele ki otomatik vitesli bir araçta
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

fabrika verilerini yakalamak çok zor hele ki otomatik vitesli bir araçta

zor değil yeterki gaza basarken sabırlı olacaksın
  • kolay gelsin hayırlı satişlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dolob

quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

fabrika verilerini yakalamak çok zor hele ki otomatik vitesli bir araçta

zor değil yeterki gaza basarken sabırlı olacaksın

sen yapabiliyorsan ne mutlu o zaman sana araçtan zevk alayım derken arabadan soğurum ben bu sekilde
  • arkadaşımdaki i20 nin 4ltgibi bir rakam yaktıgını biliyorum hergun uskudar-beylik düzü gidip geliyor ona gore hesap edin. i30 da at deve yakacagını sanmam o rakamlar sakin kullanımda o arabayla yakalanacak değerler.

Aynı arkadaşın babasında i30 station var 3 sene olacak hiç bir arızası olmadı. Çokta memnunlar tavsiye ederim. Hayırlı satışlar dilerim.
  • teşekkürler arkadaşlar. günceldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

arkadaşımdaki i20 nin 4ltgibi bir rakam yaktıgını biliyorum hergun uskudar-beylik düzü gidip geliyor ona gore hesap edin. i30 da at deve yakacagını sanmam o rakamlar sakin kullanımda o arabayla yakalanacak değerler.

Aynı arkadaşın babasında i30 station var 3 sene olacak hiç bir arızası olmadı. Çokta memnunlar tavsiye ederim. Hayırlı satışlar dilerim.

i20 100tl lik benzinle istanbul içi 270 280 km yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanyuksel

quote:

Orijinalden alıntı: sissil

arkadaşımdaki i20 nin 4ltgibi bir rakam yaktıgını biliyorum hergun uskudar-beylik düzü gidip geliyor ona gore hesap edin. i30 da at deve yakacagını sanmam o rakamlar sakin kullanımda o arabayla yakalanacak değerler.

i20 100tl lik benzinle istanbul içi 270 280 km yapıyor.

benim yazdıgım dizeli hocam. etrafimda benzinli bi adet vosvostan baska benzinli araç olmadıgından yazma gereksinimi dahi hissetmiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.