Şimdi Ara

SATILIK 2007 VOLKSWAGEN 1.4 TRENDLİNE OTOMATİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracımın tüm bakımları ve muayenesi yeni yapılmıştır.Yokuşta kaydırmaz.
    Bir sonraki bakım zamanı : 121.000 km
    Muayene geçerlilik tarihi : Ocak / 2017

İnternette aracımın daha temiz olanlarına istenen fiyat 31-32bin TL civarında..
    Kaporta kusurları nedeni ile fiyatı uygun tuttum.26.950,00 TL'den çıkardım satışa.Pazarlık payı vardır. İstenilen yere gösterilebilir.
    İlan ve Fotoğraflar için link:
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-uygun-fiyat..2007-model-otomatik-vites-polo-1.4-trendline-200097112/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holden12 -- 22 Şubat 2015; 12:00:28 >

• Aşırı pahalı. Ne yaptın be hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: holden12

Aracımın tüm bakımları ve muayenesi yeni yapılmıştır.Yokuşta kaydırmaz.

Kaporta kusurları nedeni ile fiyatı uygun tuttum.27.750,00 TL'den çıkardım satışa.Pazarlık payı vardır. İstenilen yere gösterilebilir.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-uygun-fiyat..2007-model-otomatik-vites-polo-1.4-trendline-200097112/detay/

sattınız mı ?

• @rockinlife

hocam merhaba, aracımın daha temiz olanları için 31-32.000 TL istiyorlar. Bende kendimce piyasa fiyatlarına uygun olacağını düşündüğüm şekilde yazdım. Zaten şuan fiyatını biraz daha düşürdüm ve halen de pazarlık payı mevcut. Bir de şöyle bir şey var ki, hepimiz hemfikirizdir bu konuda eminim: Araç fiyatları 0 km veya 2.el çok yükseldi. Piyasa çok garip bir hal almış durumda. Benim almayı düşündüğüm araçlar da aynı şekilde artmış durumda özellikle 2.el de. Bende bu yüzden sıfır km araç düşünmeye başladım. Hayırlısı artık hocam birazda nasip kısmet bu işler. Herkese kazasız belasız binmek nasip olsun da fiyatlarda bir şekilde pazarlık edilip anlaşılır.

@mkdkutalmış

merhaba, yok henüz satmadım hocam aracımı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holden12 -- 21 Şubat 2015; 16:18:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: holden12

Aracımın tüm bakımları ve muayenesi yeni yapılmıştır.Yokuşta kaydırmaz.

Kaporta kusurları nedeni ile fiyatı uygun tuttum.27.750,00 TL'den çıkardım satışa.Pazarlık payı vardır. İstenilen yere gösterilebilir.

Pm atildo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.