Şimdi Ara

Satılık 2005 Renault Clio 1.2 16v

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satılık 126.800 km'de 2005 model Clio II, Ankara

Resimler linkte mevcut

- 2005 model 1.2 16v 75BG
    - 126.800 KM.
    - ABS
    - Hava Yastığı
    - Klima
    - Ön camlar otomatik.
    - Merkezi kilit. Yedek anahtar mevcut.
    - İmmobilizer.
    - Yol bilgisayarı.
    - Direksiyondan kumanda radyo-kasetçalar.
    - Hidrolik direksiyon.
    - LPG hiç takılmamış.
    - Stepne hiç kullanılmamış
    - 4 adet yaz, 4 adet kış Bridgestone lastiği toplamda 20.000 km civarı kullanıldı. Her set yaklaşık 10.000 km civarı
    - Tüm bakımları tamam. Triger değişti.
    - Muayenesi 07.07.2012 tarihinde yapıldı. 2014'e kadar geçerli.
    - Sol 2 kapıda sürtmeden dolayı boya var. Sürücü kapısında ufak bir darbe izi var. Benden önceki sahibi sadece boyamakla yetinmiş. Başka işlem yaptırmamış. Yakından bakınca belli oluyor.
    Takas düşünmüyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2005-renault-clio-1-2-16v-92992937/detay/

• otomatik olsaydı keşke, bu arabadan arıyorum aynen :(
  • Kısmet değilmiş:)
  • Alıcı değilim...

Fiyatınız yüksek geldi açıkcası...aracın kasko değeri 14.000 TL...aracınız temiz ve diri duruyor ancak iki kapı boyalı olması ve kilometresinin 126.000 olduğunu düşününce fiyatı 15.500 16.000 dolaylarında olmasının iyi olabileceğini düşünüyorum.sahibinden.com fiyatlarına bakarsanız yanılabilirsiniz..çünkü insanlar yüksek paralar çekiyor araçlara sonra satamıyor fiyatı kırıyorlar..yani ye yerse modu...insanlarda bu fiyatlara aldanıp fiyatlarını yüksek tutuyorlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: f.aktunc

Alıcı değilim...

Fiyatınız yüksek geldi açıkcası...aracın kasko değeri 14.000 TL...aracınız temiz ve diri duruyor ancak iki kapı boyalı olması ve kilometresinin 126.000 olduğunu düşününce fiyatı 15.500 16.000 dolaylarında olmasının iyi olabileceğini düşünüyorum.sahibinden.com fiyatlarına bakarsanız yanılabilirsiniz..çünkü insanlar yüksek paralar çekiyor araçlara sonra satamıyor fiyatı kırıyorlar..yani ye yerse modu...insanlarda bu fiyatlara aldanıp fiyatlarını yüksek tutuyorlar..

Yorum için teşekkürler. Şimdi tekrar kontrol ettim aracın kasko değeri 14000 TL değil 15000 TL. Kasko değeri 15000 TL olduğuna göre, verdiğim fiyattan biraz pazarlık payı bırakınca sizin hesabınızla aynı seviyelere geliyoruz.
  • Kusura bakmayin yanlis modele bakmisim sizin araciniz 15000 tl dogrudur...iyi satislar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kabin içi gürültüsü sınıfındaki diğer araçlara nazaran daha az. Pıtır pıtır seri bir araç.
    En sevdiğim özelliklerinden birisi 1149cc 75hp olmasına rağmen klimayı açınca aracın aşırı hantallaşmaması.
    Ford Fiesta ile karşılaştırdım, Fiesta içeriye yol gürültüsünü ve motor gürültüsünü fazla alıyor, Clio bu yönlerden daha iyi. Direksiyonu (sanırım elektrikli) Fiesta'ya göre çok çok daha yumuşak.

Babamda 2004 Authentic modeli var da... 3 kişi klima açık iken İzmir'e rahatça gidip geldik. Yalnız onunki LPG'li. Araç şu anda 103.000 kilometrede, LPG 60 binlerde takılmış ve maalesef aşırı yağ eksiltme var. Araç çok temiz ,kazasız, bakımları iyi yapılmış, üzerindeki Tomasetti LPG kitinin bakımlarını da düzenli yaptırıyoruz, ancak araç 6000 kilometre önce bakımdan çıkmasına rağmen 1,5 kiloya yakın yağ eksiltti. Sanırım bu araçlar LPG ile pek barışık değil. Aslında benzin tüketimi göz önüne alındığında gerek te yok. En güzeli benzinle binmek. Bir de 2004 modeller ara modelmiymiş neymiş, elektronik beyinlerinde (dekoder) kronik problem var, geneli bozuluyor, ya servisten 1100 TL'ye yenisini alıyorsunuz ya da 200 TL verip tamir şansınızı deniyorsunuz, o da olmazsa 400 TL'ye çıkma beyin arıyorsunuz.

Yakıt tüketimi mükemmel. LPG'li modelleri şehirlerarası yollarda kilometrede 12,5 / 13 kuruş yakıyor. Benzinde de yanlış hatırlamıyorsam klima açıkken bile 5,1 litre/100km tüketimi var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Renault 1.4 Authentique 2007
    15 yıl önce açıldı
    Fiat marea 1.6 ELX 98 Model
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • s.a heerkse.. benim 2006 model 1.2 yarı oomatik zavoli lpg li clio2 aracım var aracımda şöyle bir sorun var aracım kalkış yaparkene rolanti bir düşüp bir yukseliyor ve buda aracın baqzen durmasına neden oluyor hem lpg de hem benzınde bu sorun var.bı sorunu yasayan varmı benden baska ALLAH rızası ıcın yardımcı olun.aracın baskı balatası yeni değişti.arabayı eşim için aldım yarı otomatık oldugu ve vıteslerı robot degıstırdıgı ıcın arac yokuslarda kaydıyor bu normalmıs.ama benım ıcın suan acil ROLANTI SORUNU LAZIM KAYDIRMA ICIN EL FRENI KULLNACAZ ARTIK
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuskas

Satılık 126.800 km'de 2005 model Clio II, Ankara

Resimler linkte mevcut

- 2005 model 1.2 16v 75BG
    - 126.800 KM.
    - ABS
    - Hava Yastığı
    - Klima
    - Ön camlar otomatik.
    - Merkezi kilit. Yedek anahtar mevcut.
    - İmmobilizer.
    - Yol bilgisayarı.
    - Direksiyondan kumanda radyo-kasetçalar.
    - Hidrolik direksiyon.
    - LPG hiç takılmamış.
    - Stepne hiç kullanılmamış
    - 4 adet yaz, 4 adet kış Bridgestone lastiği toplamda 20.000 km civarı kullanıldı. Her set yaklaşık 10.000 km civarı
    - Tüm bakımları tamam. Triger değişti.
    - Muayenesi 07.07.2012 tarihinde yapıldı. 2014'e kadar geçerli.
    - Sol 2 kapıda sürtmeden dolayı boya var. Sürücü kapısında ufak bir darbe izi var. Benden önceki sahibi sadece boyamakla yetinmiş. Başka işlem yaptırmamış. Yakından bakınca belli oluyor.
    Takas düşünmüyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2005-renault-clio-1-2-16v-92992937/detay/

hayırlı satışlar

ön koltukların ve arka koltukların resmini ekleyebilir misiniz?resimde çok kötü gözüküyor

• quote:

Orijinalden alıntı: USR.

hayırlı satışlar

ön koltukların ve arka koltukların resmini ekleyebilir misiniz?resimde çok kötü gözüküyor

Fırsat bulursam eklerim. Koltuklarda spor görünümlü siyah renk kılıf var. Orijinal döşemede arka koltukta 1-2 ufak güneş lekesi olduğu için kılıf taktırmıştım. 1 yıldır da hiç çıkarmadım.
  • en son 14 vereyim hocam uyarsa...
  • umarım dilediğiniz fiyata satarsınız kolay gelsin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.