Şimdi Ara

SATILIK 2.el yüksek performanslı pc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar oyun işlerini bıraktığım için sadece laptop kullanmak istiyorum o yüzden gözüm gibi baktığım masaüstü bilgisayarımı satıyorum. ankara içi elden teslim etmek istiyorum şehir dışı olmasın lütfen.
    özellikleri:
    işlemci intel i7 920
    anakart: gigabyte x58 ud6
    ekran kartı: zotac gtx275 amp! editon
    ses kartı: creative x-fi xtreme gamer
    ram: ocz 6gb 2000mhz
    güç kaynağı: gigabyte odin gt 800w
    harddisk: 2x500gb wd caviar black (performans hdd)
    ayrıca üst soğutma bölgesinde 3 tane ledli fan vardır bilgisayar çalışırken takamadım ama acayip güzel görünüyo gece vede bilgisayarı buz gibi yapıyo:D
    sadece kasa için istediğim fiyat 3000 tl(MANTIKLI TEKLİFLERE AÇIĞIM)
    ekran: acer 24 inç parlak ekran(model:acer p243w, kesinlikle 24 inç ekranların en iyisi diyebilirim parlak ekran muhteşem film ve oyunlarda)
    yanında eğer ekranıda alırsanız birlikte 3400 lira g9x ve g15ide alırsanız 3550 lira bunların hepsini alanada hediye olarak logitech extreme3dpro joystick vericem:D
    lütfen öm ile irtibata geçin.
    ayrıca tektek parça istemeyin kesinlikle kasayı tüm satıcam.
     SATILIK 2.el yüksek performanslı pc

RESİMLER:
    http://imageshack.us/photo/my-images/98/img2251hr.jpg/
    ayrıca benim pcden düşük performanslı ve dandik kasalı alienware bilgisayarın fiyatı:
    http://www.vatanbilgisayar.com/Masa%C3%BCst%C3%BC%20Bilgisayar/dell-aw-pc-aub92p610-alienware-aurora-intel-i7-920-2.66ghz-6gb-ddr3-ram-1tb-hdd-1gb-hd5870-win7-pre64/productdetails.aspx?I_ID=47773
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektroman91 -- 27 Ekim 2011; 17:38:21 >

• Kusura bakma ama burada kimse sana 3550 TL ödeyerek o sistemi almaz çünkü 3550 TL,ye seninkinden çok çok daha iyi ve güncel 1155Pin bir sistem toplanır bu yüzden bence parça satışını düşünmelisin.
  • birincisi 3550 tamamı, kasa 3000 tl hayatında böyle pc görmemişsin konuşuyosun. kasa ve pcu nun sadece toplam değeri 1000 lira havadan konuşma kısacası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektroman91 -- 26 Ekim 2011; 23:50:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektroman91

birincisi 3550 tamamı, kasa 3000 tl hayatında böyle pc görmemişsin konuşuyosun. kasa ve pcu nun sadece toplam değeri 1000 lira havadan konuşma kısacası.

Dostum sen şakamısın nesin ? ben öyle havadan konuşmuyorum sadece gerçeği söylüyorum ama senin hoşuna gitmedi çünkü gerçek senin kafandakinden çok farklı.

Al bak kasa ve psu 1000 liradan fazla dediğin fiyat kaç liraymış ?
    sıfır alacak kişinin adına faturalı kasa ve psu 933 TL

Kasa 556 TL

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3684

psu 377 TL
    http://www.exa.com.tr/gigabyte/power_supply/gigabyte_power-343-10389.html

Toplam: 933 TL

• sistem çok güzel görünüyor ama sistem hakkında hırçın yorumlardan kaçınalım arkadaşlar. arkadaş istediği fiyata satabilir. düzgün bi üslüpla fiyatın revize görmesini önermek hırçın konuşmalardan daha iyidir. beni yanlış anlamayın lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz976

quote:

birincisi 3550 tamamı, kasa 3000 tl hayatında böyle pc görmemişsin konuşuyosun. kasa ve pcu nun sadece toplam değeri 1000 lira havadan konuşma kısacası.

Dostum sen şakamısın nesin ? ben öyle havadan konuşmuyorum sadece gerçeği söylüyorum ama senin hoşuna gitmedi çünkü gerçek senin kafandakinden çok farklı.

Kasa 556 TL

psu 377 TL

şakamısın sen ya? adam gitmiş en ucuz fiyatları araştırmış abicim ben 1000 lirayı yuvarlayıp söyledim bilmiyorum yani tam net en ucuz fiyatları saol çok güzel araştırıp bulmuşsun 1000 demiştim 933 çıkmış alabileceğin en ucuz fiyatlarla:D ayrıca işim gücüm yok alamıyacağım sistemi baltalamakla zaman kaybedemem zaten ciddi alıcı olsaydın ömde konuşur anlaşmaya çalışırdın o yüzden artık bu topiğe mesaj atmayı bırak.

• quote:

quote:

Kasa 556 TL

psu 377 TL

ayrıca şimdi bidaha okudum insanlar zaten değerini söylerken sıfır fiyatını baz alırlar. bütün insanlık tarihi boyunca bu böyledir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni(2.EL) PC Aldım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: syler23

sistem çok güzel görünüyor ama sistem hakkında hırçın yorumlardan kaçınalım arkadaşlar. arkadaş istediği fiyata satabilir. düzgün bi üslüpla fiyatın revize görmesini önermek hırçın konuşmalardan daha iyidir. beni yanlış anlamayın lütfen

kardeş çok sağol. ben zaten fiyat illa bu demedim konuşur anlaşırız dedim malesef ilana koymadan önce fazla araştıramadım fiyatları o yüzden fazla gelmiş olabilir insanlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektroman91 -- 27 Ekim 2011; 11:52:28 >
  • Arkadaşım neden anlamak istemiyorsun yazdığın fiyatlar 2.el fiyatlar için çok yüksek,mantıklı düşün senin elinde 3500 TL olsa sen eski 1366Pin olan senin sistemi alırmıydın ?
    3500 TL,ye şu an nasıl canavar bir sistem toplanacağını sende bende çok iyi biliyoruz bu yüzden fiyatın yüksek ve parça satışını düşünmelisin dedim ama senin en ufak bir eleştiriye bile tahammülün yok maalesef.
    seninki gibi yüksek fiyat istenen sistemler çok çok uzun süre burada kaldılar ve sonunda parça satışına gidilerek satıldı,bende sana bu yüzden fiyatın yüksek dedim ama sen bana çok kızdın nedense ?
    neyse sistem senin ve istediğin fiyatı isteyebilirsin istersen 5000 TL yaz sorun değil,hayırlı satışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmaz976 -- 27 Ekim 2011; 12:02:15 >
  • quote:

Arkadaşım neden anlamak istemiyorsun yazdığın fiyatlar 2.el fiyatlar için çok yüksek,mantıklı düşün senin elinde 3500 TL olsa sen eski 1366Pin olan senin sistemi alırmıydın ?
    3500 TL,ye şu an nasıl canavar bir sistem toplanacağını sende bende çok iyi biliyoruz bu yüzden fiyatın yüksek ve parça satışını düşünmelisin dedim ama senin en ufak bir eleştiriye bile tahammülün yok maalesef.
    seninki gibi yüksek fiyat istenen sistemler çok çok uzun süre burada kaldılar ve sonunda parça satışına gidilerek satıldı,bende sana bu yüzden fiyatın yüksek dedim ama sen bana çok kızdın nedense ?
    neyse sistem senin ve istediğin fiyatı isteyebilirsin istersen 5000 TL yaz sorun değil,hayırlı satışlar.

ben bilmiyorum yeni sistemleri o yüzden bişe diyemiyeceğim. dediğin gibi fiyatın sorun olmaması lazım ama sorun çıkaran çok işte napıcan. ömden güzelce tavsiye etmek varken yada burdanda olurdu ama baltalamyı tercih ediyo insanlar neden anlayamadım ben kimsenin ilanına karışmıyorum amaçları ne çözemedim. alacak olan arkadaşı korumaya çalışıyolarsada gereksiz alacak olan kişi 2 liralık şeyi 5 liraya almaz konuşur anlaşırız

• kardeşim efsane sistemini satıyorsun demek sonunda, baltalayanlara aldanma, hayatlarında böyle sistem görmemişler everest kasada biostar anakarta sistem toplayan adamlar bunlar. 15inç tüplü beko ekrandan post kasıyorlar. tüm parçaları titizlikle toplanmış bir sistemdir. istediğin fiyatı alamazsan satma yazık olmasın hala canavar gibi ne de olsa. notebooku biraz daha mütevazi bişey alırsın satılmazsa. Egemen
  • quote:

arkadaşlar oyun işlerini bıraktığım için sadece laptop kullanmak istiyorum o yüzden gözüm gibi baktığım masaüstü bilgisayarımı satıyorum. ankara içi elden teslim etmek istiyorum şehir dışı olmasın lütfen.
    özellikleri:
    işlemci intel i7 920
    anakart: gigabyte x58 ud6
    ekran kartı: zotac gtx275 amp! editon
    ses kartı: creative x-fi xtreme gamer
    ram: ocz 6gb 2000mhz
    güç kaynağı: gigabyte odin gt 800w
    harddisk: 2x500gb wd caviar black (performans hdd)
    ayrıca üst soğutma bölgesinde 3 tane ledli fan vardır bilgisayar çalışırken takamadım ama acayip güzel görünüyo gece vede bilgisayarı buz gibi yapıyo:D
    sadece kasa için istediğim fiyat 3000 tl(MANTIKLI TEKLİFLERE AÇIĞIM)
    ekran: acer 24 inç parlak ekran(model:acer p243w, kesinlikle 24 inç ekranların en iyisi diyebilirim parlak ekran muhteşem film ve oyunlarda)
    yanında eğer ekranıda alırsanız birlikte 3400 lira g9x ve g15ide alırsanız 3550 lira bunların hepsini alanada hediye olarak logitech extreme3dpro joystick vericem:D
    lütfen öm ile irtibata geçin.
    ayrıca tektek parça istemeyin kesinlikle kasayı tüm satıcam.

RESİMLER:
    http://imageshack.us/photo/my-images/98/img2251hr.jpg/
    ayrıca benim pcden düşük performanslı ve dandik kasalı alienware bilgisayarın fiyatı:
    http://www.vatanbilgisayar.com/Masa%C3%BCst%C3%BC%20Bilgisayar/dell-aw-pc-aub92p610-alienware-aurora-intel-i7-920-2.66ghz-6gb-ddr3-ram-1tb-hdd-1gb-hd5870-win7-pre64/productdetails.aspx?I_ID=47773
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    revize gerekli hocam i7 2600k lı sistemler bile bu fiyatın 1300 TL düşüğünde gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deathrose6 -- 27 Ekim 2011; 15:51:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Colossal
    everest kasada biostar anakarta sistem toplayan adamlar bunlar. Egemen

işte olay bu abi anlayamıyolar bende bu sistemin aynı performanslısını 1000 lira ucuza dizebilirdim ama yapmadım en iyi markaları taktım bilgisayara. bakan insanlar markalara bakmıyoki acaba kaçtane insan bu kullandığım markaların hepsini birlikte kullandı kullandığım bitane bile azıcık ucuz parça yok. i7 var i7 var macbook prodada i7 var 2000 dolar hpdede var 800 dolar anlayın artık şu malzeme kalitesinden revize falan etmiyeceğim bu tip mesajlar atmayın alacak olanla ben görüşüp anlaşırım HER TÜRLÜ FİYAT TEKLİFİNE AÇIĞIM mantıklı olduğu sürece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deathrose6

revize gerekli hocam i7 2600k lı sistemler bile bu fiyatın 1300 TL düşüğünde gidiyor.

onu alan arkadaş düşünür merak etme. alıcı değilsin anladığım kadarıyla? 67 tane msjın var. 1 tane ne alış ne satışın var bırak baltalamayı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.