Şimdi Ara

SATILIK 2 ADET 0 N95 ŞOK FİYATLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
39.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet 1 adet N95 getirmistim onu satdım sımdı 2 adet daha getırdım aynı sekılde kayıtlı full sadece tuslarda arapca olayı var telefona turkce yuklenmıstır yalnız 1 hafta ıcınde 2 sıde elımde olucak gelır gelmez satıcam kutusunu sadece turkce yukleme olayı ıcın acıcam acılmasını ıstemeyenler ıcın acmam gps harıtası ve turkceyı kendım yuklerım dıyorsanız kutuları acmam ve geldıgı gıbı verırım

Cihaz 10 Yıl garantilidir garantisi sadece arabıstanda gecerlıdır o nedenle satdıgım kısı benle 10 sene irtibatı koparmasın ben senede 6-7 defa gidip gelıyorum bir durum oldugun da cok fazla telefonsuz kalmassınız merak etmeyın fıyatın bukadar olması garantısıdır

Telefonun özelliklerini yazma geregı duymadım ama baslıca ozellıklerı
    5mp carl zeiss kamera
    GPS
    dvd kalıtesınde video cekim
    wireless
    vs.

detaylı ozellıkler ve inceleme icin buyrun
    http://forum.donanimhaber.com/m_7202035/tm.htm

KUTUNUN İCİNDEKILER

Nokia N95
    Nokia Video Bağlantı Kablosu CA-75U
    Nokia Bağlantı Kablosu DKE-2
    Nokia Stereo Kulaklık Seti HS-45, AD-43
    Nokia Batarya BL-5F
    Nokia Seyahat Şarj Cihazı AC-5
    Nokia 1GB micro sd card ve adaptoru

N95
    1ADET N95 FİYATI:1350 Ytl elden teslımlerde ıse sonn fıyat 1300 dir 2 sini birden almak isterseniz elden teslim en son 2550ytl olur baska indirim olmıyacaktır cihaz teslimi 1 hafta icinde yapılacaktır ilk cihaz bu hafta elimde yalnız 2. cihaz 2 hafta sonra elimde olucak ben ikisinide kayıt ettirip satmayı planlıyorum dusunmenız icin bolca vaktiniz var 1 hafta buralarda yokum ilan yenilenmiyecek goren gorur lutfen baska pazarlık beklemeyin
    cihazlar orginal finlandiya malıdır 1 gb hafıza yanında verilecektir 2 sinde de turkce yuklenmıstır versıyon yukseltılmıstır ve gps turkıye harıtası yuklenmıstır

SAYGILAR

telefonum

05356158369

N95 resimleri

N95 ile cekilmis yeni resimler

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangerdanger -- 30 Mayıs 2007; 23:15:47 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• yoruma acik old. icin soyluyorum n95 almak istedihim icin surekli n95 ile ilgili topicleri takip ediyorum. hocam senin fiyatin hep ayni :) indirime gitmeyecek misin
  • indirimmi istiyorsun oke gel beylikduzune ver 1300 al oke bu son fıyat

• İzmir Çankaya nakit fiyatlar
    yurtdışı 1300-1350 ytl (1 gb hafıza kartlı)
    kvk 1550 ytl

buna göre kıyaslayın
  • Yurtdisi Kayitli 1050 YTL
    Paralel Ithalat Garantili 1300 YTL
    KVK Garantili 1550 YTL ye bulunabiliyor.
    Bence N95'in fiyatini gozden gecirmekte fayda var, iyi satislar
  • daha ne gozden gecırmesı arkadaslar ben garantı verıyorum anlamadınız galıba bana telefon sırketı dedı 9 sene sonra gel bı sorun olursa yenısıyle degıstırırız dedı boyle bı garantı nerede var soyleyın bakalım bana ve verdıgım fıyat gercekten ıyı gıttıgıdıyorda 1475 e gıdıyor ama oradan vermıyorum ılanı ama sanırım oraya donucem cunku burada artık ıs yok donanımhaberlıler yararlansın dıye hep buradan satdım urunlerımı ama artık durust alıcılar bulamıhyorum ve nedense donanımhaberdekılerden herkes bana ozel mesajla onerıde bulunuyor gıttıgıdıyordan sat 1500 e bıle gıder dıyorlar neyse saglık olsun

SAYGILAR

• Gitti gidiyorda 1500'e nerde satılıyor merak ediyorum. Biz başka bir gittigidiyor'a mı bakıyoruz acaba?.
    Genpatech.com'u, ereyon.com'u falan bir inceleyin. Garantilileri 1500 ytl gerçektende. 2. el n95 lerde acayip fiyatlar var. Garantilisnden daha pahalıya kaçağını satanlar var. Makul fiyatlar belirlemeniz sizin için daha iyi olur. DH'de satmayacaksanız da ilanınızı kaldırın. Yanlış yönlendirme olmasın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://urun.gitti-gidiyor.com/100-SIFIR-NOKIA-N95-amp-SUPER-HEDIYELER-KACMAZ_W0QQidZZ4969853
    http://urun.gitti-gidiyor.com/Nokia-N95-Kayitli-sifir-kutusunda_W0QQidZZ4972742
    http://urun.gitti-gidiyor.com/NOKIA-N95-SIFIR-KAYITLI-TURKCE-KUTLU-FULL_W0QQidZZ4955512

suankı fıyatları 1350 lerde benım verdıgım fıyat 1300 ve ben hıc kullanılmamıs garantılı kutusunda 0 olarak satıyorum 2 adet satıyorum sadece turkce yuklemek ıcın actım 2 cıhazıda cunku zaten 1 ay once 1 adet n 95 alıp doya doya kullanmıstım ben o telefondan zevkımı aldım sımdı bunları sadece satıyorum hıc kullnamadım

SAYGILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangerdanger -- 31 Mayıs 2007; 13:14:27 >

• N95 alan adam telefon hastalıgı olan bır adamdır oda 10 yıl telefon kullanmaz zaten N95 gıbı bır telefonunda 10 yıl omru olmaz onun ıcın fıyat bayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bır yuksek ben garantı den sasmam eger telefon baktım cok sorun cıkartıyor garantı kosulları ıcınde ya degıstırırım yada para ıadesı alırım her zaman yaptıgım gıbı

ii satıslar umarım satarsın ama fıyatta baya bır oynaman gerekecek
  • 1350 zor fıyat 10 yıla kadar kım ole kım kala 10 yılda zaten telefonmu kalır bencede yuksek saedece yorum
  • 800 milyona satıyorlar gittigidiyorda yurtdışından gelen telefonları ve alan arkadaşlarım var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.