Şimdi Ara

SATILIK 2,5'luk Diskler -- İzmir (Fiyat Düştü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al

Disklerde bad sektör vardır..

- Toshiba 750gb 2,5 luk laptop harddisk - 30 >> 20

- WD 320gb 2,5 luk laptop harddisk - 20 >> 15 TL

NoT: Daha önce 750gb satıldı diye yazıyordu. Bu 750gb disk başka karışmasın

İkisi - 25 TL

------------------------------

* İzmir içi elden teslim edeceğim.
    * Şehir dışından mesaj atanlar için özel mesajları yanıtlanmayacaktır...

Herkese iyi günler

Arkadaslar lütfen özel mesajdan ulasin iyi günler

SoRuNSUZ ALiS-VeRiS YaPTiKLaRiM

abdurrahimk, palet, goxel_35, turrican22, flyer, shABAN35, seso81, ilyus, mon_ami, mendis, kobe_bryant1977, romeo28, positive, güven35, atakandurden, afowos, sharkatk, spider, think pink!!!, FATALIST, mourate, epsis, hasan1986, Gaddar Davut, ninurta, hepatit, DrapoD35, kurs@tz, plyr, cardioizmir, kanarya_avcisi, xtrlovely, utkuidikut, Huseyin_198600, BuZLoRDu, MENEME2002, Nosferatu`, Nikneyime, mindriot, Flyer17, Chronos35, lazarusuo, mj_pelit, naten, t_henry, teutara, mucak35, SMTRSLN, yildiray35, subzero_eren, djnksk88, itfaiyeci, nıcola35, ice_blue, _bluescream_, redno, ToGaN35, hysteria35, driver8055, Romster, pinkhell,

--------------------------

Dükkanımdaki diğer parçalar için tıklayınız..

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurcagdas -- 11 Mart 2015; 10:39:29 >

abdurrahimk, palet, goxel_35, turrican22, flyer, shABAN35, seso81, ilyus, mon_ami, mendis, kobe_bryant1977, romeo28, positive, güven35, atakandurden, afowos, sharkatk, spider, think pink!!!, FATALIST, mourate, epsis, hasan1986, Gaddar Davut, ninurta, hepatit, DrapoD35, kurs@tz, plyr, cardioizmir, kanarya_avcisi, xtrlovely, utkuidikut, Huseyin_198600, BuZLoRDu, MENEME2002, Nosferatu`, Nikneyime, mindriot, Flyer17, Chronos35, lazarusuo, mj_pelit, naten, t_henry, teutara, mucak35, SMTRSLN, yildiray35, djnksk88, itfaiyeci, nıcola35, ice_blue, _bluescream_, redno, subzero_eren, ToGaN35, hysteria35, serkan7554, uzmanbiyolog, driver8055, Romster

• Bad sectörler çokmu fazla?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    SANAL PAZAR VS İLE İLGİLENMİYORUM.REZERVE VS YAPMIYORUM.PTT KARGO İLE ÇALIŞMIYORUM.
    450 REFERANS +19 YILLIK ÜYE+17.000 MESAJ GÜVEN İÇİN YETERLİ DEĞİLSE LÜTFEN İLANLARIMLA İLGİLENMEYİN
  • Bad Sector haritası için HD Tune ile taranmış resim atabilir misiniz acaba.
    İyi forumlar.
  • malesef hd tune taratabilecek ekipmanım şuan elimde yok o yüzden tarama yapamıyorum..

abdurrahimk, palet, goxel_35, turrican22, flyer, shABAN35, seso81, ilyus, mon_ami, mendis, kobe_bryant1977, romeo28, positive, güven35, atakandurden, afowos, sharkatk, spider, think pink!!!, FATALIST, mourate, epsis, hasan1986, Gaddar Davut, ninurta, hepatit, DrapoD35, kurs@tz, plyr, cardioizmir, kanarya_avcisi, xtrlovely, utkuidikut, Huseyin_198600, BuZLoRDu, MENEME2002, Nosferatu`, Nikneyime, mindriot, Flyer17, Chronos35, lazarusuo, mj_pelit, naten, t_henry, teutara, mucak35, SMTRSLN, yildiray35, djnksk88, itfaiyeci, nıcola35, ice_blue, _bluescream_, redno, subzero_eren, ToGaN35, hysteria35, serkan7554, uzmanbiyolog, driver8055, Romster
  • takip
    Daha Fazla Göster
  • PM
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.