Şimdi Ara

SATILIK 1998 RENAULT CLİO II 1.RTE 13250TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Model : 1.6 rte
    Yıl : 1998
    Km : 137200
    Renk : turuncu
    Motor Hacmi : 1598 cm3
    Motor Gücü : 66kw-90bg
    Yakıt : Benzin
    Vites : Manuel
    Kasa Tipi : Hatchback 5 kapı
    il:balıkesir

araç 14/06/2014 yılına kadar muayenelidir,egsoz muayenesi yapılmıştır,araçta değişen yoktur,boya yoktur hala orjinal boyası var üstünde

DEĞİŞENLER:MOTOR YAĞI(CASTROL MAGNATEC)YAĞ FİLTRESİ,BENZİN FİLTRESİ,HAVA FİLTRESİ,AKS KÖRÜĞÜ,ROT BAŞI,KOMPLE ŞANZIMAN YAĞI,FREN HİDROLİĞİ,4 BUJİ,4 LASTİK(BARUM-BRİLLANTİS 2) VE AKÜ(VARTA 60A),GAZ TELİ,SAĞ ARKA TEKER BİLYASI,SAĞ ÖN CAM MEKANIZMASI SES YAPIYOR DİYE DEĞİŞTİRDİM AKLIMA GELENLER BUNLAR TOPLAMDA 1500TL'DEN FAZLA MASRAF YAPILDI,ARACA USB VE SD KART OKUYUCULU BİR TEYP TAKTIM ORJİNALİ KASET ÇALAR OLDUĞU İÇİN(ORJİNAL TEYBİ DURUYOR KODUDA VARDIR)ORJİNAL HOPARLÖRLERDEN BİRİ PATLAK DİYE 2 TANE SONY HOPARLÖR TAKTIM,YAPILMASI GEREKEN 2 MASRAF VAR BİRİ KLİMA GAZI BASILMASI LAZIM DİĞERİ İSE ÖNS OL AMORTİSÖR PATLAK DEĞİŞECEK BAŞKA HİÇBİR MASRAFI YOKTUR,MOTOR TAŞ GİBİ KADRAN 200'Ü GÖRDÜ,ARAÇ YAŞINA GÖRE İYİ DURUMDA,8 SENE BOYUNCA BAYAN KULLANMIŞ,DAHA SONRA 2. SAHİBİ KULLANMIŞ 10 AYDIRDA BENDE ARAÇ GÖZÜM GİBİ BAKTIM,NERDEYSE TÜM MASRAFLARINI YAPTIM KLİMA GAZI VE AMORTİSÖR HARİÇ(MALUM BÜTÇE SORUNU)ARACI SATMAK İSTEMEMDE Kİ SEBEPDE BU EĞER SATILMAZSA ARAÇ BİR SÜRE YATACAK KAPININ ÖNÜNDE BÜTÇE DENGESİ SAĞLANANA KADAR,ÖLÜYE MAL VERMEM PM ATACAK OLANLAR VARSA BU ŞEKİLDE ALLAH YOLLARINI AÇIK ETSİN BANA UZAK ALLAHA YAKIN OLSUNLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sendomi -- 20 Temmuz 2012; 11:01:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

Vereceğiniz 2.el araç ilanlarında aracın bulunduğu ili belirmek ve araç hakkında detay bilgiyi konu içinde vermek mecburi hale getirilmiştir.
    Bundan sonra verilecek ve aracın bulunduğu ili ve detay bilgiyi içermeyen ilanlar ilk uyarıyı mütakip silinecektir.
    Sadece link içeren mesajlar uyarı yapıldığı halde düzeltilmemesi durumunda silinecektir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.