Şimdi Ara

<> Satılık 1.5 TB Seagate Barracuda Sabit Disk 100TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • son derece temiz 1.5 TB seagate barracuda 7200.11 3.5"
    disk sistemde ssd'ler olduğundan arşiv amaçlı kullanılmıştır. ürün gayet sessizdir, bu konuda hassas biri olduğumdan o zaman bile buna dikkat ederek almıştım. gerçi arşiv diski olduğundan genelde spin down yapıp çalışmıyordu ama her durumda sessiz disk.

sildim ve test ettim. herhangi bir problemi yoktur. ankara'da elden teslim etmeyi tercih ederim. istenirse kargoyla da gönderebilirim.

takassız ve pazarlıksız fiyat 100TL'dir.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xedos. -- 15 Haziran 2014; 13:53:06 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• modeli nedir?
  • st31500341as modelidir bu arada.

• Takip.
  • Takip
  • bad sector taraması yapıp ss koyabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: beGi00

bad sector taraması yapıp ss koyabilir misiniz?

uğraşamam artık ama alan yapıp bad sector bulursa sorunsuz geri alırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WD 4 TB Harici Disk - 1200 TL
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yaparsanız yarın elden alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xed

quote:

Varsayalım bad sektör çıktı ve siz şehir dışına sattınız hem zaman kaybı hem maddi kayıp ile sonuçlanır bu iş. satıcının müşterilerin talepleri doğrultusunda hareket etmesi iki taraf içinde güven eksikligini giderir ve problemsiz bir alışveriş gerceklesmesini sağlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muaz1984

quote:

Orijinalden alıntı: Xed

quote:

Varsayalım bad sektör çıktı ve siz şehir dışına sattınız hem zaman kaybı hem maddi kayıp ile sonuçlanır bu iş. satıcının müşterilerin talepleri doğrultusunda hareket etmesi iki taraf içinde güven eksikligini giderir ve problemsiz bir alışveriş gerceklesmesini sağlar.

hocam düşünemediğimi mi sanıyorsun? satıcı-müşteri örneği doğru sayılmaz çünkü ben bunun ticaretiyle uğraşmıyorum zaten. insanlar burada yanılıyor. satmak zorundaymışım gibi tekliflerle geliyorlar.

varsayalım sorun çıkmadı ve alan geri gönderme ihtiyacı duymadı ki zaten disk sorunsuz olduğundan bunun olması çok daha muhtemel; ben zaman kaybetmemiş olurdum. kimin için önemli? en azından benim için. zamanı satın alamazsanız; bu şekilde almış kadar oldum.

sırf çabuk hallolsun diye ucuz ilan verdim. en ucuz fiyattan bile ucuzdu önceki fiyatım. güven vermek amaçlı geri alma garantisi verdim. pazarlık yapmayı beceremeyenin hakkını korumak için pazarlıksız fiyat verdim. referanslarım gayet yeter sayıda ve birkaçını okumak yeterli. eski üyeyim. yaşım zaten ortaüstü.

125 liraya ilana çıkmıştım ilk. yine en ucuzdu ama illa altını teklif ettiler. inat ettim pazarlıksız vermeye baktım duruyor, 100 lira olsun dedim. onun da altını teklif ettiler.

referanslarımı okusalar uyanacaklardı ama çoğu kendini cin sanıyor ya daha da ölüye kapatmak için neler neler...

sonuç olarak satmadım; hediye ettim. ihtiyacı olanlar ucuza ürün alabilecekken fırsat kaçırdı, ihtiyacı olan biriyse ücretsiz sahip oldu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.