Şimdi Ara

SATILDII:.... Satılık Gyroscope. Muhteşem dengeli demir topaç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Ortasındaki mile ip sarıyorsunuz ve çekiyorsunuz. Aletin malzemesi ve dengesi çok özel. Azcık bile çevirseniz uzun süre dönüyor ve inanılmaz konumlarda dengeli kalmaya devam edebiliyor. Tamamen metalden yapılmıştır. Gyro uçaklarda kullanılan özel denge sistemidir.

resim:

piyasada kolay kolay bulunmayan bu ürün sadece 29 tl'dir.. Ancak forumda ve piyasa bunlar 40'tl den satıldığı için gram pazarlık payı yoktur.. anlayışınız için teşekkür ederim

ankara içi elden alışveriş mümkündür

SATILDI..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank Lapidus -- 3 Aralık 2012; 14:07:02 >

• bu ürün için fiyat çok pahalı amacı;çeviriyorsun ve ineğin trene bakması gibi izliyorsun gerçekten bunun için 30 çok en fazla 10-12 lira ile kolay bir şekilde satarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diosfer

bu ürün için fiyat çok pahalı amacı;çeviriyorsun ve ineğin trene bakması gibi izliyorsun gerçekten bunun için 30 çok en fazla 10-12 lira ile kolay bir şekilde satarsın

herşeyi bilen dh ahalisi, bu topaç sadece bir "ip"in üzerinde bile dönebiliyor.. uçaklarda kullanılan denge sistemi ile çalışıyor.. 10 liraya eski tip tahta topaçlardan alırsın ancak.. yorum yapmadan önce bi arama yapın, internetten en ucuz satış fiyatı 40 tl'dir. Ayrıca forumda da daha önce haftalarca 39 tl ye satıldı.
  • ürüne laf atmadım hatta ilk başta almak istedim fakat 30 lira + kargo yu düşününce amacı sadece döndürüp bakmak olan bir şeye zaten bir süre sonra sıkılırsın,30 lira çok çok fazla senin alış fiyatını bilemem,dalga geçmesini de bilirdim fakat seviyeli bir şekilde yazdım ve yazıyorum ithamlarına dikkat et kırdıysan pm at mesajımı silerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diosfer

ürüne laf atmadım hatta ilk başta almak istedim fakat 30 lira + kargo yu düşününce amacı sadece döndürüp bakmak olan bir şeye zaten bir süre sonra sıkılırsın,30 lira çok çok fazla senin alış fiyatını bilemem,dalga geçmesini de bilirdim fakat seviyeli bir şekilde yazdım ve yazıyorum ithamlarına dikkat et kırdıysan pm at mesajımı silerim

yok estafurullah kırmadınız, üslubunuza laf etmedim zaten, ben toptancı değilim, benim de 1 tane elime geçti, onu satıyorum. Bende 39 tl ye almıştım, şimdi 29 tl ye satıyorum, siz 10-12 diyince istemeden aşırı tepki göstermiş olabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.