Şimdi Ara

[ Satıldı ] Yosion Peel 520 II - iPodunuzu Telefona Dönüştürün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba arkadaşlar,

DealExtreme'den aldığım ve geçen hafta elime ulaşan Yosion Peel 520 IIyi satıyorum. Ürün 4. nesi iPod Touch ile birebir uyumludur. Sadece 1hafta kullanılmıştır sıfır gibidir çizik vs. yoktur, sorunsuz çalışmaktadır, kutusu mevcuttur.

Cihazı kız arkadaşımın iPodunda denemek için almıştım. 1hafta sorunsuz kullandık, imei kopyalama işlemini de hallettim telefonun kapanma, pasaport kaydı gibi bir sorunu yok şu an. Dün vodafone kampanyasından wildfire s aldım o yüzden peel boşa çıktı, kullanılmayacağı için satışa çıkarıyorum. Sıfırı şu an 100$ ve 20gün gibi geliyor. Düşünen varsa hiç 20 gün beklemesin, hatta elden görme imkanıda olur. Haftaiçleri İstanbul'dan haftasonları Kocaeli'den elden teslim edebilirim. Onun dışında Türkiye'nin heryerine alıcı ödemeli kargolayabilirim.

Fiyat: 150 TL

Resimler;

[ Satıldı ] Yosion Peel 520 II - iPodunuzu Telefona Dönüştürün [ Satıldı ] Yosion Peel 520 II - iPodunuzu Telefona Dönüştürün [ Satıldı ] Yosion Peel 520 II - iPodunuzu Telefona Dönüştürün
     [ Satıldı ] Yosion Peel 520 II - iPodunuzu Telefona Dönüştürün [ Satıldı ] Yosion Peel 520 II - iPodunuzu Telefona Dönüştürün [ Satıldı ] Yosion Peel 520 II - iPodunuzu Telefona Dönüştürün
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverD@Se -- 23 Temmuz 2011; 2:11:03 >

• Bu alet tam olarak ne ise yariyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfonso_

Bu alet tam olarak ne ise yariyor

Sim kart girişi olan, gprs destekli, radyolu, bluetoothlu, extra bataryaya sahip iPod touch kılıfı diyebiliriz. Gerekli uygulamaları iPoda yükledikten sonra iPodunuzla telefon gibi arama yapabiliyor, sms atabiliyorsunuz kısaca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 15

sar değeri kaç bu ürünün?

Sar konusunda bu model ile ilgili kesin bir bilgi yok ne yazıkki. Ama benzer ürünlerin Sar değerleri gayet düşük 0.3,0.6 civarında. Bu da öyledir diye tahmin ediyorum. Forumda bu cihaz hakkında inceleme konusu da var, bilgi sahibi olmayanlar oradan da bilgi alabilir.
  • Çok değişik bir ürün üreticiye helal olsun Ipod ' u iphone 4 e çevirmişler resmen
  • bu alet yok satmalı aslında :) fakat 4.nesil ipod un fıyatı ne kadar önemli olan o ornegın 700 liraysa + 160 liraya ıphone 4 unuz olabılır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sonuçta telefon sayılıyor..ama gümrükten nasıl geçti bu cihaz ?
  • konuşma olayı bi mik ve hoparlör ile oluyorda Sms olayı nasıl bunda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FAahmet

sonuçta telefon sayılıyor..ama gümrükten nasıl geçti bu cihaz ?

Valla forumdan 5-6kişi aldı hiçbirininde de gümrükte sorun çıkmadı. Telefon kabı diye geçiyor sanırım.

quote:

Orijinalden alıntı: Kergit

konuşma olayı bi mik ve hoparlör ile oluyorda Sms olayı nasıl bunda?

Cydiadan kendi kaynağından telefon ve sms uygulamalarını indiriyorsunuz, aleti açıyorsunuz ve çalışmaya başlıyor. Apple uygulamalarının birebir kopyası. Kendi dahili mikrofonu ve hoparlörü var ayrıca.
  • Satildi mi?
  • İlanı satıldı durumuna getirmiştim ancak buraya yazmamışım, cihaz satılmıştır.
  • Aynı ürünü ben de aynı fiyattan satıyorum. İlgilenen arkadaslar bana ulasabilirler
  • selam ürün satıldı mı?
  • IMEI kopyalama nasıl oluyor. ilk register kısmında türkiyede geçerli bir IMEI mi yazıyoruz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.