Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satıldı - Xbox One S Controller One Frost White Special Edition Satın Al 2 Haziran 2021 00:16 1 1 Satıldı - Xbox One S Controller One Frost White Special Edition Forum dışı satılmıştır.İlan düzenlenecek.Fotoğraflar eklenecek.2 ay öncesinde forum üzerinden satın almıştım. Kutu fatura mevcut değil, herhangi bir fonksiyon sorunu bulunmamaktadır. Forza Horizon 4 ve AC için kullandım ancak kenarda boşta durduğu için satışa çıkartıyorum.Fiyat : x TL'dir. Pazarlığa kapalı fiyattır.Havale akabinde kargo, Yurtiçi kargo öncelikli olarak alıcıya aittir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Sakarya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Satıldı - Ryzen 5 2600 Satıldı - Philips Hue Bridge / 929001180601 [SATILDI] Satıldı / G29 + Shifter Satıldı / Xbox one x referans ilanı