Şimdi Ara

SATILDI Ultimate Ears Triple.Fi 10 Pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Ultimate Ears Triple.Fi 10 Pro

Kutusu ve aksesuarları mevcuttur. 1 çift foam tip hiç kullanılmamıştır. Sıfıra yakın temizliktedir.

İstediğim fiyat SATILDI

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lateralis -- 15 Şubat 2012; 0:56:15 >

• Bu kulaklık iyidir. Dün çevirdiğim incelemesi için:http://www.techno-fi.net/forum/index.php?topic=3100.0
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mair

Bu kulaklık iyidir. Dün çevirdiğim incelemesi için:http://www.techno-fi.net/forum/index.php?topic=3100.0

incelemeyi yapan yabancı arkadaş ie8 kullanıyormuş ona göre yorumlamış doğal olarak olumsuz yorumlar okudum birazcık ie8 den bu kulaklığa geçince ister istemez onunla kıyaslıyor insan nede olsa dimi hocam.
  • Her ikiside çok farklı tellerden çalan kullanıcılara hitap eden kulaklıklar bu yüzden de birbirlerine alternatif olacak kulaklıklar değil belki tek ortak noktaları utangaç mid lere sahip olmaları...

Iyi satışlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatsb

Her ikiside çok farklı tellerden çalan kullanıcılara hitap eden kulaklıklar bu yüzden de birbirlerine alternatif olacak kulaklıklar değil belki tek ortak noktaları utangaç mid lere sahip olmaları...

Iyi satışlar...

teşekkürler
  • rock müzik dinleyicisinin mutlaka denemesi gereken bir kulaklık. İyi satışlar hocam
  • yeni resimler eklendi. güncel satışa devam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honor Magic 7 Pro
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ie8 ile kıyaslamış ama ie8 tek armatürle olayı bitirmiş bass tonlar üzerine bi kulaklıktır bende de var şuan çalıyo hatta kulağımda. Bi arkadaş söylemiş zaten rock müzikler için kaçırılmaması gereken bi kulaklıktır. Diğer müzik türlerinde de çok iyi performansı var. ie8 ile kulvarları farklı. Fiyatta gayet güzel hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xentium1474

ie8 ile kıyaslamış ama ie8 tek armatürle olayı bitirmiş bass tonlar üzerine bi kulaklıktır bende de var şuan çalıyo hatta kulağımda. Bi arkadaş söylemiş zaten rock müzikler için kaçırılmaması gereken bi kulaklıktır. Diğer müzik türlerinde de çok iyi performansı var. ie8 ile kulvarları farklı. Fiyatta gayet güzel hayırlı satışlar.

Ie8 ide tek armatürlü yapmanızı ibretle okudum.
  • quote:

ie8 ile kıyaslamış ama ie8 tek armatürle olayı bitirmiş bass tonlar üzerine bi kulaklıktır bende de var şuan çalıyo hatta kulağımda. Bi arkadaş söylemiş zaten rock müzikler için kaçırılmaması gereken bi kulaklıktır. Diğer müzik türlerinde de çok iyi performansı var. ie8 ile kulvarları farklı. Fiyatta gayet güzel hayırlı satışlar.

CKS90 ı bilen bilir gözünüz kapalı alabilirsiniz. Bu fiyatı cx-300 verip bunu almamak büyük hatadır. Anca sennheiser de iyidir ama bunun yakınından geçemez. Bunu şöyle özetleyebiliriz birini BMW diğerinide Fiat gibi düşünebilirsiniz 2side aynı fiyatta.
    Ancak Alıcak arkadaşların bilgili olması lazım alet 103db yani beslemesi zor bir kulaklıktır. Neyse konuyu fazla açmıyayım. Bilglendirmek lazım diye düşünüyorum insanları. Param olsa 1 saniye düşünmem alırım.

hocam yukarıdaki mesajınız aklıma o kadar kazınmışki takma adınızı bile unutmamışım,hemen bulup buraya yapıştırmak istedim.Bilginiz olmayan konularda yorum yapmak zorunda değilsiniz,Türkçeyi bu kadar kötü kullanmak da zorunda değilsiniz.

Ekleme: @lateralis,Hocam sizde kusura bakmayın ilanınızı kirletmek istemezdim ama dayanamadım.İyi ürün iyi fiyat,hayırlı satışlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutech -- 13 Şubat 2012; 3:46:57 >

• Serhat ben tek armatürlü diye biliyorum. Yanlışmı? Yanlışsa "ibretle okudum" nedir? insan gibi düzeltebilirsin dimi?
  • Başlık sahibi Arkadaşın affına sığınarak son sözlerimi yazıyorum bu konuda,

rock,jazz,klasik ve enstrümantal müzik dinleyenlerin özellikle bu fiyatla kaçırmaması gereken bir kulaklıktır velakin mid lerin dengeli veya önde olmasını seven arkadaşların hoşuna gitmeyebilir...

quote:

Serhat ben tek armatürlü diye biliyorum. Yanlışmı? Yanlışsa "ibretle okudum" nedir? insan gibi düzeltebilirsin dimi?

Başka bir başlıkta yazmış olduğun aşşağıdaki değerlendirmeden sonra yukarıdaki tespitinide okuyunca maalesef aklıma sadece o geldi.

quote:

Ancak Alıcak arkadaşların bilgili olması lazım alet 103db yani beslemesi zor bir kulaklıktır. Neyse konuyu fazla açmıyayım. Bilglendirmek lazım diye düşünüyorum insanları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatsb -- 13 Şubat 2012; 15:11:51 >

• quote:

Serhat ben tek armatürlü diye biliyorum. Yanlışmı? Yanlışsa "ibretle okudum" nedir? insan gibi düzeltebilirsin dimi?

armatürlü değil. dinamiktir
  • quote:

Orijinalden alıntı: a4techlogy

Şu bir gerçek olmuş olaydır ve 12 şubat pazar günü olmuştur bunun silinmemesini istiyorum burası özgür bir forum olduğunu sanarak son kez yazıyorum.

Bu arkadaşla ilgili yüz yüze buluşma tecrübemi ne zaman yazsam yazdığım siliniyor ama şukadarını söyleyeyim ben bu arkadaşla anlaşmıştım 300 tlye ama 2 saatlik yolu teptikten sonra 40 dakika soğukta boşa beklemekle sonuçlanan buluşmam kısaca şöyle oldu

buluşmasına telefonda 5 dakika sonra ordayım deyip en az 40 dakika gelmediğini söyleyebilirim sonra ben vazgeçtim zaten ama iyiki vazgeçmişim bu tecrübeyi iyiki yaşamışım ki başka daha yüksek performanslı kulaklık almak nasip oldu.

kısaca ben pek sorumlu bir kişi izlenimi almadım kendisinden ve nedediğini bilen biri değil.

Bildigim kadariyla PFE aldin. Hayirli olsun.

Hem PFE'yi hem de TripleFi10'u kullanan biri olarak sunu soyleyim; TF10, PFE'yi 5e katlar duvara carpar sonra 3 e bolup eline verir

Lutfen dinlemediginiz ve bilmediginiz seyler hakkinda atip tutup milleti yanlis yonlendirmeyin.

• @lateralis iyi satislar bol sabirlar diliyorum oncelikle.benim gozlemledigim ortalikta inanilmaz bir dezenformasyon donuyor ve inanin artik bunun bilgisizlikten kaynaklanmadigini dusunmeye basladim.tamam bazi insanlar dikkat cekmek isteyebilir,kendini kabul ettirmek isteyebilir ama bu kadarda iskembeden atilmaz ki.yani bu isle az cok ilgilenen birisi ie 8 in dinamik oldugunu bilir.bilmiyorsa,ogrendikten sonra yorum yapar.yorum yapiyorsa sayet ben bunda yukarida bahsettigim niyeti ararim.tez zamanda bu igrenc trollesme egilimini atlatmamizi temenni ederim.(lateralis ilaninizi kirlettigim icin ozur dilerim,ama kendimi tutamadim)saygilarimla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neo2004

quote:

Orijinalden alıntı: Siyah Nur

Toplamda bakarsak da tf10 daha iyidir ie8den. İe8 her muzige gitmrz ama tf10 bence her muzige gider. Bunlar sahsi goruslerim tabi. Bana gore tf10, ie8den daha iyi bir kulaklik.
    Tabi neticede siz aldiginiz kulaklikla mutluysaniz sikinti olmaz size.
    Pfe izlenimlerinizi de merakla bekliyorum. Ayri bir konu acarsiniz artik.

kesinlikle size katiliyorum iki kulaklikta var bende ie8 in yuzune bakmiyorum tf10 dinlerken aaa burda boyle bi ses mi varmis diyor insan

arkadaslar artik alin kacirmayin boyle bi kulakligi

Bazen muziğe kendince birşeyler uydurduğunu düşünüyorum ama gerçekten çok farklı sesler duyuran bir kulaklık. Ben de ilan sahibinin sattığı kulaklığı alan arkadaştan aldım tf10'umu(faithless) çok temiz çiçek gibi. fiyatı da buna çok yakındı. Alınıp denenmeli begenilmezse alındığı fiyattan satılmalı. iyi satışlar hocam.

• triple.fi umutech'e satılmıştır. iyi günlerde kullanması dileğiyle..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.