Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILDI]Sıfır AMD Ryzen 5 3600 Satın Al 22 Temmuz 2020 16:40 1 1 [SATILDI]Sıfır AMD Ryzen 5 3600 Ürün Kneeford01 nickli arkadaşa satılmıştır.22/05/2020 tarihinde itopya'dan aldığım Ryzen 5 3600 işlemci elime geçtikten sonra sistemi topladığımda elime geçen işlemcinin çok ısındığını fark ettim. İşlemcinin çok ısındığını görünce garantiye yolladım, garantide gerekli işlemler yapıldı. Garantiden bana gönderilen sıfır, açılmamış kutusundaki işlemciyi artık ihtiyacım kalmadığı için satıyorum.Ürünün seri numarası fotoda da görülmekte: BF2001SUT forumda kullanan var. 1.12V ile 4.2Ghz çalışabilen düzgün serilerden biri. Yeni serilerin hepsi de iyi overclock olmuyor buna dikkat ederek alın alırken, bu seri bu konuda sorunsuz. Satış İzmir içi elden veya önce havale sonra kargo şeklinde olabilir, alma niyetiniz olursa PM atarsanız konuşuruz. Kapalı kutu, değişim belgesi, faturası vs. her şeyiyle düzgün durumda ve sıfır işlemci alana hayırlı olsun.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI]Sıfır AMD Ryzen 5 3600
ah ah şanssızlık günlerdir arıyorum bugün 2.elini 1.200 den almak zorunda kaldım nasip iyi satışlar :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >