Şimdi Ara

(SATILDI)SATILIK THERMALTAKE KIRMIZI LANMOTO KASA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  (SATILDI)SATILIK THERMALTAKE KIRMIZI LANMOTO KASA

Arkadaşlar bu kasanın aynısının kırmızı renkli olanı var elimde. 4-5 kg olsa gerek çok güzel bir kasa. CM Stacker aldığım için satıyorum. Yaklaşık 3 senedir sorunsuz kullanmaktayım. Çok ufak göze çarpmayan çizikler mevcut, orjinalinde yandaki plexy için kilit anahtarı yok bir de. Onun haricinde herşey tam. Ön paneldeki ışıkları falan hepsi ilk günkü gibi çalışıyor. Fan kontrolcüsü de çalışıyor fakat derecesi çalışmıyor. Yani gerçek ısıyı göstermiyor. Zamanında yüksek fiyatlara aldığım bu kasayı orj. tüm parçaları ile birlikte ve ayrıca 5 $ a satın aldığım sessiz 12 cm lik fan ve 8 cm lik thermaltake mavi ledli fanı da hediye ediyorum. Ayrıca yine thermaltake e ait 8 cm lik fanı kontrol etmenizi sağlayan fan kontrolcüsünü de yanında veriyorum.

Ürünle ilgili detaylı bilgi için :

>>>TIKLAYIN<<<

80 YTL

Not: İlk ilan yayınlanma tarihinde drekeskin nickli arkadaş ile şu an irtibatta olduğumu söylemek istiyorum. Sonraki teklifler bu arkadaşın olumlu veya olumsuz cevabına karşılık değerlendirilecektir. Lütfen pazarlık teklifinde bulunmayın, öncelikli tekliflerde şehiriçi olursa benim için iyi olur malum iş güç vakitsizlik kargonun açık olma saatleri benim iş saatlerime denk geliyor.

SATILDI
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cigolayt -- 21 Kasım 2007; 0:43:03 >

• süper

gerçekten süper ürün ve fiyat

bende bir değişiğini satıyorum ve almak isteyen için arkadaşın kasası süper fiyat

dandik kasa fiyatına evladiyelik kasa

hayırlı satışlar kardeşim
  • Zamanında aynı kasanın mavisini ( üzerindeki boya aynalı araba boyasıdır bu arada ) 195 YTL ye almıştım... Güzel fiyat
  • pm attım..
  • bende de gri renk olanı var , güzel kasa iyi fiyat...
    Hayırlı satışlar.
  • Herkese teşekkürler, valla ihtiyacı olan birisine satılsın diye yazdım. Fiyat bence de gayet uygun dandik kasalar bu fiyatlara satılıyor. Ayrıca gep geniş de kasa..

hiickimse pm cevapladım
  • Ben yine pm attım
    Alacam inşallah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • defolu feel kasa fiyatına cillop gibi thermaltake kasa, alacak olan kaçırmasın valla
  • Harika kasa bu fiyata Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun
  • pm ler cevaplandı, lütfen pazarlık etmeyiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cigolayt -- 20 Kasım 2007; 22:08:31 >
  • pm...
  • Herkeste de varmış zaten .. Alacak kimse kalmamış...

Şaka biryana iyi fiyatmış. Nakit olsa hemen alırdım...

Hayırlı satışlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwerty72 -- 20 Kasım 2007; 23:22:05 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.