Şimdi Ara

[SATILDI]Satılık NEW 3DS PAL Beyaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
2
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    New 3ds pal beyaz konsolumu satıyorum kutulu kitapçıklı sıfır ayarındadır sadece üstteki cover plate de kılcal çizik mevcut Resident evil revelations yüklü 16 gb kart var ve şarj aleti de veriyorum ama şarj aleti orjinal değil. Fiyat 620 tl. İstanbul Sakarya elden teslim diğer illere kargo

[SATILDI]Satılık NEW 3DS PAL Beyaz [SATILDI]Satılık NEW 3DS PAL Beyaz [SATILDI]Satılık NEW 3DS PAL Beyaz [SATILDI]Satılık NEW 3DS PAL Beyaz

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bill54 -- 11 Ekim 2015; 18:24:31 >

PS4 psn bilalsag54 PSN Alışverişler vanbasten10 jakin33 Hock Hover *planet* DaveJones PaladinRudjack tambjk ssj shngzm wrisy solucan12 abstergo78 darkdevil35 iCankat PlayerX sezzoi

• New 3ds Ntsc new 3ds xl Ntsc ile takas olur onun dışında takas düşünmüyorum

PS4 psn bilalsag54 PSN Alışverişler vanbasten10 jakin33 Hock Hover *planet* DaveJones PaladinRudjack tambjk ssj shngzm wrisy solucan12 abstergo78 darkdevil35 iCankat PlayerX sezzoi
  • Istanbul avrupada elden nerden teslim alabilirim? Bir de sky 3ds kart nerden bulabilirim yrdimci olabilirseniz almak isterim. Fiyat neden bu kadar uygun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.