Şimdi Ara

Satılık Garantili Beyaz Xbox One

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
85
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, gecen yil D&R dan almis oldugum cihazimi satiyorum.Adima faturalidir.Mevcut bir yil daha TR Microsoft garantisi bulunmaktadir.Pal makinedir.Cihaz kozmetik olarak 10/10 durumdadir.Sifirdan farksizdir.Alindigi gün parlak yerleri seffaf jelatinle kaplanmistir.En ufak cizik bile yoktur.Adaptörünün üzerinde jelatini bile durmaktadir.Faturasi, kutusu ve bütün aksesuarlariyla eksiksiz verilecektir.Adaptörü yan sanayi degildir.Kutu icinden cikan kulaklik ve Hdmi kablo kullanilmamis sifir olarak verilecektir.Controller sifirdan farksizdir.Saga sola cekme gibi hicbir sikintisi yoktur.

Istanbul ici elden görerek alisverisi yapmak tercihimdir.Lütfen kutusu olmayan,garantisi bitmis, yan sanayi adaptorlu cihazlara istenilen fiyatlari teklif etmeyiniz.Soran arkadaslar icin garanti Agustos 2017'e kadar devam etmektedir.Tek Fiyat 900 tl.Takas yoktur.Pazarlik yoktur.
    Rica ediyorum 700 tl ye olurmu 800 tlye olurmu diye mesaj atmayiniz.Forumda o fiyatlara satan arkadaslarimiz mevcut.Ciddi alicilar ararsa sevinirim.
    İletisim icin 0532 661 12 23 veya Whatsappdan bana ulasabilirsiniz.

Herkese iyi forumlar

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aiken -- 26 Ağustos 2016; 15:06:46 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.