Şimdi Ara

[SATILDI] Sapphire R7 250 GDDR3 2GB 128Bit 150TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürünün hiç bir sıkıntısı yoktur şuan kullandığım sistemdede takılıdır.Battlefield 1 gta V gibi oyunları orta ayarlarda açmaktadır alacak arkadaşa hayırlı olsun.

tercih istanbul içi elden il dışına önce havale sonra kargo şeklindedir.

http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r7-250-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html

[SATILDI] Sapphire R7 250 GDDR3 2GB 128Bit 150TL

FİYAT:SATILDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladio1905g -- 25 Ekim 2017; 16:46:45 >

• 150 ?
  • Aynı ekran kartını kullanıyorum şuan. 0 olarak vatanbilgisayardan 210 liraya almıştım. witcher 3 oynamaya çalışıyorum can çekişiyor kart.

Hocam baltalamak istemem ama o fiyata hd 6870 satılıyor ve r7 250 ile hd 6870 performansı kıyaslanmaz bile. REvize şart. Hayırlı satışlar dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRO EAGLE

Aynı ekran kartını kullanıyorum şuan. 0 olarak vatanbilgisayardan 210 liraya almıştım. witcher 3 oynamaya çalışıyorum can çekişiyor kart.

Hocam baltalamak istemem ama o fiyata hd 6870 satılıyor ve r7 250 ile hd 6870 performansı kıyaslanmaz bile. REvize şart. Hayırlı satışlar dilerim

şimdi sana bf1 videosu çeker atarım öyle monitöre bakarsın nasıl oluyor diye her ilanda bir tane senden olmak zorunda mı işlemcin nedir? anakartın ramin ssd mi hdd mi ne kullanıyorsun kardeşim. bilgisayar ekran kartından ibaret değil biliyorsundur sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladio1905g -- 10 Nisan 2017; 16:36:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gladio1905g

quote:

Orijinalden alıntı: BRO EAGLE

Aynı ekran kartını kullanıyorum şuan. 0 olarak vatanbilgisayardan 210 liraya almıştım. witcher 3 oynamaya çalışıyorum can çekişiyor kart.

şimdi sana bf1 videosu çeker atarım öyle monitöre bakarsın nasıl oluyor diye her ilanda bir tane senden olmak zorunda mı işlemcin nedir? anakartın ramin ssd mi hdd mi ne kullanıyorsun kardeşim. bilgisayar ekran kartından ibaret değil biliyorsundur sanırım.

İşlemci 4.nesil i5. Ssd de var. Relive ile kayıt almak zor bir şey değil hocam çek at. Bende baltalamaktan keyif almıyorum ama o ekran kartını zamanında 210 liraya aldım ve 150 liraya satıcaktım sonra gerek yok kullanırım dedim.. Hayırlı satışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 150 tl vereyim hocam garantisi kutusu faturası duruyor ise.

• Hocam 170 verim aras kargo kapıda ödeme kargo benden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PC_Meraklısı

Hocam 170 verim aras kargo kapıda ödeme kargo benden

malesef hocam
  • Fiyat takip 150 uyarsa pm atabilirsiniz

• 100 tl. Get li 12 taksit le.

• yahu ne garip bir millet olduk 170 vereyim 150 vereyim diyenler var iken kalkmış birisi 100 liraya alayım diyor
  • 100 tl getli 12 ay taksitle.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.