Şimdi Ara

SATILDI Sapphire HD7870 XT 2GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
3
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekran kartımı güncellediğim için 2013 yılından beri beni üzmeden sorunsuz olarak kullandığım kartımı satmaktayım. Garantisi bulunmamaktadır. Tüm kutusu ilk günkü haliyle durmaktadır ek parçaların paketleri bile açılmamıştır. Hatta üst plastik için yapıştırılan naylon bile duruyordu kutusuna kaldırırken tekrar onu da yapıştırıp kaldırdım.

Kartı diğer HD7870lerle aynı kefeye koymamak lazım çünkü HD7950'nin kullandığı Tahiti gpusunun kırpılmış hali bulunmakta. Hiç OC yapmadan kullandım fakat karta biraz OC ile 7950 seviyesine gelmektedir.

Kartta 2 adet 6 Pin güç girişi bulunnmakta, kutu içeriğinde de görebileceğiniz gibi iki adet 4 pin molex - 6pin kablosu kartın yanında gelecek.

Bir adet crossfire köprüsü, bir vga-dvi dönüştürücü ve bir adet MiniDP-DisplayPort dönüştürücü de kartın yanında.

Kargo notu: Kargo alıcıya aittir fakat ben anlaşmalı olarak göndereceğimden çok bir şey tutmayacaktır o konuda içiniz rahat olsun.

Fiyat: 350 TL

SATILDI Sapphire HD7870 XT 2GB SATILDI Sapphire HD7870 XT 2GB SATILDI Sapphire HD7870 XT 2GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi designr -- 4 Temmuz 2017; 20:10:24 >

• Takip
  • takip
  • Fiyat takip
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.