Şimdi Ara

SATILDI SAPHİRRE HD7850 2GB 256BİT BUGÜNE ÖZEL SADECE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar elimde kutulu garantili endeks bilişim garantili 14 aralık 2014 e kadar garantili ekran kartımı sadece bugun acil nasit ihtiyacımdan satıyorum sadece satıldı tl ye satıyorum takas yoktur ankaradan alıcısı var ise konuşur anlaşırız akşam size elden kartı teslim ederim saygılar.
     SATILDI SAPHİRRE HD7850 2GB 256BİT BUGÜNE ÖZEL SADECE
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cesiaga -- 25 Ekim 2013; 8:42:50 >

• siyahta titreme sorunu olmasa kesin almıştım belkide sende öyle olmasa satmazdın
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

siyahta titreme sorunu olmasa kesin almıştım belkide sende öyle olmasa satmazdın

VGA çıkışlı monitörde o sorun var diyorlar ben DVİ çıkışlı monitör kullanıyorum bir sıkıntısı yok saygılar.
  • ne zamandır bakıyorum bunlara uzun zamandır verilen en uygun fiyat.vga titreme sorunu hepsinde var zten ama dvı hdmı da sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackal___61

ne zamandır bakıyorum bunlara uzun zamandır verilen en uygun fiyat.vga titreme sorunu hepsinde var zten ama dvı hdmı da sorun yok

İlginiz ve güzel yorumunuz için teşekkürler :) aslında satma taraftarı değilim bugünlük acil nakit ihtiyacım var satılırsa alan arkadaşın memnun kalacağına eminim satılmaz ise aktif kullandığım ürün saygılar.
  • bu aralar bu karta komik rakamlar veriliyor en azı 350 yazıyor ama almaya gelince 300 veririm diyorlar .
  • quote:

bu aralar bu karta komik rakamlar veriliyor en azı 350 yazıyor ama almaya gelince 300 veririm diyorlar .

300 diyene amenna 250 vereyim sanalpazar komisyon sana diyenler var mezarcılar uzak dursun saygılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kart arayan arkadaşım var ona önericem
  • quote:

kart arayan arkadaşım var ona önericem

ilginiz için gerçekten çok teşekkürler saygılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Angaralı hemşehrilerim,

Kart güzel valla, davranın ki arkadaş da muradına ersin

Hayırlı satışlar...
  • motherannorthe kullanıcısına yanıt
    sağolun teşekkür ederim saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen bendede vga monitör var titreme olmasaydı hemen almıştım.
  • Ürün @security44 adlı arkadaşa satılmıştır hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.