Şimdi Ara

(Satildi) Orjinal Casio prg-130y garantili (Resim Eklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 6 ay once aldigim casio prg-130y model saatimi farkli bir saat alacagimdan dolayi satiyorum. Saat 6 ay once casio bayisinden tarafimdan alindi. 3-4 saatim oldugundan ve de en cok gshock frogman model saatimi begendigimden fazla takma firsatim olmadi.

Satis fiyati 480 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dozaj Filesi -- 11 Aralık 2012; 15:48:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• süper saat.kendim kullanıyorum bende g-shock hastasıyım ama bundan sonra başka saate dönemiyorum.fiyatta güzel,hayırlı satışlar.
  • kullandigim g-shock frogman modeli. 1996 yilinda almistim hala vazgecemiyorum
  • Selamlar Casio Saat için takas düşünüyormusunuz bende Seiko SNAE31P2 model var gayet temiz sadece metal kasada kullanıma bağlı kılcal çizikler mevcut

• yok hocam satarsam offshore off005g model bir saat begendim onu alacagim, gerci satmazsamda alacagim
  • resimlerini gorebilirmiyim fiyati ne olur?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mailinize resimleri gonderdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • maalesef düşünmüyorum. dediğim gibi Gshock saatimi kullandığımdan dolayı başka saat takmıyorum. bunu da bir hevesle aldım ama takmadığımı farkettiğim için satmaya karar verdim.

hatta g-shock'un resimleri burada var
    http://forum.donanimhaber.com/m_38416117/mpage_4/f_/key_/tm.htm
  • 300 tl hemen alabilirim.
  • Saati bugun takasla degistiriyorum. Takas ederi 400 tl. eger alabilecekseniz hemen haber verin o fiyata size vereyim. Yoksa satilacak
  • Tüh kaçırmışız...
  • Ust modeli var arkadasimda hem analog hem digital versiyon olan modeli. Isterseniz 450ye verebiliriz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.