Şimdi Ara

SATILDI.. MSI GTX 970 VATAN FATURALI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Msi gtx 970 ekrankarti satiliktir

Kart vatanbilgisayardan alinmadir 24.12.2014

2016 sonuna kadar garantilidir

Full kutu olup ilk gunku kadar temizdir

Rakam 800tl

Istanbul ici elden teslimdir

istanbul disina kargo aliciya aittir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dinçerseyfi -- 23 Eylül 2016; 15:57:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 700 tl olursa hemen alırım.

• Kendim 1 yıl garantili vatan faturalı backplate i olan özel üretim msi gtx970 me yi bile 850tl den satabilmiştim ki o dönemde henüz rx 480 piyasaya çıkmamıştı. Satıcı elbette istediği fiyatı biçer ancak 800tl ye garantisi dolmak üzere olan bir kartın bu fiyata satılması imkansız.
  • Acelesi yok satilmazsa zaten kullaniliyor kart
    Bu arada garantisi olmayan kartlara 750tl istendigi ilanlarada ayni yorumlarinizi bekliyorum.
    Bu arada r9 480 dediginiz kart benim icin referans degildir. Tercih sizin 480 de dusunebilirsiniz.

Bu arada konu altinda polemige girmekten hoslanmiyorum ondan dolayi ilk ve son kez belirteyim sonra satici bizi sallamiyor ilgilenmiyor muhabbetine girmeyim.
    Ondan dolayi ciddi alici arkadaslar gorus ve dusunceleriniz ozelden yollarsaniz seve seve her konuda yardimci olurum

• Sizin için referans olmayabilir ancak müşteri için kesinlikle önemli bir referans pm den 100tl indirim yapmayacağınız ortada olduğuna göre satılması imkansıza yakın denebilir.

• Polemige girmeye gerek hocam
    Suan icin kartin hala garantisi devam ediyor
    Forumda garantisi olmayan kartlara 700 750tl arasi istedigini dusunursek konuyu daha fazla uzatmanin anlami yok saniyorum.
    Forumu arastirip yorum yaparsaniz yada diger ilanlarada ayni yorumlarinizi yazarsaniz sevinirim.

• Hocam sizi tanımam etmem özellikle bir yorumdada bulunmuyorum ilanda yorum görmek istemiyorsanız ilanıBu ilan ikinci el kuralları dahilinde yorum açıktır şeklinde açarsınız olur biter. Onun dışında bir fiyat belirlemek ile o fiyata satabilmek apayrı şeyler görüldüğü üzere o fiyatları veren vatandaşların kartlarıda haftalardır satılamıyor! İndirim yapmak yapmamak potansiyel müşteriyi dikkate alıp almamak tamamen sizin tasarrufunuzda elbet hayırlı satışlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tesekkurler

• RX serisi bu kartların rütbesini söktü. 650 700 lira bandına doğru gönderdi...
  • Aylar geçti fiyatları hala aynı tutmaya çalışıyor 9.. serisi sahipleri sanki yeni model çıkmamış benzer performans çok pahalıya alınıyormuş gibi eski piyasa üzerinden fiyatlandırma yapıyorlar.bu saatten sonra bu kartların edeceği 600-650tl aralığıdır max 2.el gtx970 800tl verecek adam üzerine koyar gider gtx980 performansında yeni nesil kendi adına taksitli olarak sıfır gtx1060 alır satıcılar birazda alıcıların yerine koysa kendini çok daha güzel olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RNNN

Aylar geçti fiyatları hala aynı tutmaya çalışıyor 9.. serisi sahipleri sanki yeni model çıkmamış benzer performans çok pahalıya alınıyormuş gibi eski piyasa üzerinden fiyatlandırma yapıyorlar.bu saatten sonra bu kartların edeceği 600-650tl aralığıdır max 2.el gtx970 800tl verecek adam üzerine koyar gider gtx980 performansında yeni nesil kendi adına taksitli olarak sıfır gtx1060 alır satıcılar birazda alıcıların yerine koysa kendini çok daha güzel olacak.

Yani ikinci el gtx970ler 600-650 arası satılması gerekirken fiyatlar çok anormal.GTX1060 gerçeği varken aynı performanstaki GTX980 in ikinci elini veya yurtdışı garantisizini sıfır GTX1060 fiyatından satmaya çalışıyorlar.
  • Kartimiz satilmistir ilgi gosteren arkadaslara tesekkurler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.