Şimdi Ara

SATILDI..Logitech G15 + Logitech Mx Air...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    SATILDI..

Logitech g15 Türkçedir. Nasıl derseniz ilk aldığıma su dökülüp bozulmuştu sonra yenisi aldım ve eskisindeki ''ğüşıçö'' karakterlerini eskisinden söküp yenisine taktım tabi ş yerine s şeklinde noktalamaları yok ama bildiğiniz Türkçe klavyenin harfleri tabi rakamlar üzerindeki işaretlemeler yine ingilizce şeklinde dizilmiş ama özel bir G15'tir bu

Arkadaşlar bu iki ürünümü Macbook Pro için apple wireless klavye ve magic mouse aldığım için satışa çıkartıyorum. Cihazların garantisi yoktur geçen yıl mx air geçen yıl amerikadan alınmıştır. G15'inde garantisi sona ermiştir. İki üründe oldukça temizdir. MxAir'in kıç kısmındaki metal renkli sert plastikte biraz boya atması oldu kılcal çizik şeklinde logitech nasıl böyle bir boya atmış anlamadım genelde ömürlük oluyor ürünleri. Klavye fotosu öğrenci evimden çekimdir yani ürünlerin orjinal fotolarıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi losthell -- 23 Eylül 2010; 1:27:59 >

• iki ürünü ayrı ayrı satmayı düşünmez misiniz ? G15 lazım banada düşünürseniz fiyatta iyi olursa G15 e talip olabilirim

Hayırlı alışverişler dilerim.
    Referans: Kyorhan, smd, rortatas, Richter, sinan_54, gurmer, sevindi42
  • Pmler cevaplandı. Satışa devam.
    Logitech Anywhere Mouse MX
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.