Şimdi Ara

-SATILDI- LG G3 32GB D855 Titan (Temiz-Rusya Garantili-Kayıtsız-650TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya İlan Türü #Satılık LG Model #G3
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aralık 2014'te Rusya'dan aldığım LG G3 32GB D855 Titan renk telefonumu satıyorum. Telefonuwww.lite-mobile.ru mağazasından aldım. 1 yıldan geri kalan garantisi devam etmekte.

Telefonun herhangi bir sorunu yoktur ve gayet temiz durumdadır. Kasasında ufak tefek çizikler vardır, ekranında çizik yoktur. Herhangi bir düşme, ezik veya zorlamaya maruz kalmamıştır.

Kutu eksiksizdir. Kulaklığı ve şarj adaptörü hiç kullanılmamıştır. Orjinal piline ek olarak craftmann marka 2950mah tam muadil ekstra pil mevcuttur.

Telefonun Türkiye kaydı yoktur. Ben hiçbir işlem yapmadım ve pasaport üzerine rahatlıkla kaydedilebilir. Bu sebeple fiyatını gayet uygun yazıyorum.

Önümüzdeki hafta Antalya merkezde olacağım elden yada önce para şeklinde istenilen yere kargo yapabilirim.

SATILMIŞTIR
     -SATILDI- LG G3 32GB D855 Titan (Temiz-Rusya Garantili-Kayıtsız-650TL) -SATILDI- LG G3 32GB D855 Titan (Temiz-Rusya Garantili-Kayıtsız-650TL) -SATILDI- LG G3 32GB D855 Titan (Temiz-Rusya Garantili-Kayıtsız-650TL) -SATILDI- LG G3 32GB D855 Titan (Temiz-Rusya Garantili-Kayıtsız-650TL) -SATILDI- LG G3 32GB D855 Titan (Temiz-Rusya Garantili-Kayıtsız-650TL) -SATILDI- LG G3 32GB D855 Titan (Temiz-Rusya Garantili-Kayıtsız-650TL) -SATILDI- LG G3 32GB D855 Titan (Temiz-Rusya Garantili-Kayıtsız-650TL) -SATILDI- LG G3 32GB D855 Titan (Temiz-Rusya Garantili-Kayıtsız-650TL) -SATILDI- LG G3 32GB D855 Titan (Temiz-Rusya Garantili-Kayıtsız-650TL) -SATILDI- LG G3 32GB D855 Titan (Temiz-Rusya Garantili-Kayıtsız-650TL)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soultrap -- 15 Ağustos 2015; 15:55:26 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• İstanbul olsa kaçmazdı. Hayırlı satışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pm
  • sanalpazardan almk icin pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PM ler cevaplandı.

Daha önce sanalpazar kullanmadım ama bir bakayım gerekirse ordan ilan açarım.

• Arkadaşlar küçük bir bilgilendirme yapayım.

Ben şuan Rusyadayım, ağustos 20 de Antalyada olacağım. Teklifleri almak için ilanı erken açmıştım.

Anlaştığımız durumda Antalya'ya geldiğimde parayı gönderirsiniz bende ürünü ilandaki şekliyle eksiksiz yollarım.

• Arkadaşla konuşup anlaştık. Tarafımca alınmıştır diyebiliriz. İyi forumlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.