23 saat aciktir..
SATIŞTA

iphone 12 64gb kayıtlı

severek kullandıgım iphone 12 64gb cihazimi androide dönmeyi düşündügüm icin takas etmek istiyorum.
yasal pasaport kayıtlıdır(3 yıl doldugundan her hatla kullanılabilir). pili %78dir. ilk aldıgım gun ön arka 3m koruyucu ve darbe koruyucu kılıf taktım(resimdeki zedeli ekran koruyucuyu degistirdim) ve hala öyle kullanıyorum cizik yoktur. orjinal kutusu usb kablosu mevcuttur.

takas önceligim xiaomi mi 15 cikabilirsem mi 17 düz veya poco f8 pro yada f8 ultra olacaktır. takas etmeyi düşünen arkadaşlar cihazlari icin üste istedikleri rakamı iletirlerse daha sağlıklı ve hızlı bir iletişim sağlayabiliriz. izmir bornova kücükpark metro istasyonu veya büyükpark cinar cafede cay ismarlayabilirim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat: 1 TL
Miktar: 1
Sıfır Ürün: Hayır
Garantisi Var: Hayır
Satıldığı Şehir: İzmir
Kargo Ücreti: Alıcı Öder
Kargo Şirketi: 10
İlan Durum: Satışa Açık

FORUM DIŞINA SATILDI

[SATILDI] Alınık 3600, 3600x,5600,5600x stok fanlı alınacaktır..

İlan basliginda belirtmis oldugum 4 modelden birisini uygun rakama satmayi dusunen varsa pm ile iletisime gecebilir. Haricinde model dusunmuyorum..

Ayrica uygun rakama bos kasa satan varsa belirtirse sevinirim.( Kasa icin max butce 200-250 civaridir.)
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat: 1 TL
Miktar: 1
Sıfır Ürün: Hayır
Garantisi Var: Hayır
Satıldığı Şehir: Uşak
Kargo Ücreti: Alıcı Öder
Kargo Şirketi: 5
İlan Durum: Satışa Açık

SATIŞTA

Alinik nokia 8110 4g

Baslikta belirttigim uzere nokia 8110 4g modeli ariyorum. Satmak isteyen arkadaslar pm ile iletişime gecebilirler.

İletisime gecmeden once soylemek isterim benden eski olmayan veya referansi az olan uyelerden once kargo sonra odeme seklinde, benden eski referansi cok uyelere once odeme seklinde alimi yapacagim. Ayrica uyeligi benden yenidir fakat forumdaki referanslari saglamdir ticareti guvenilirdir bu arkadaslardan alimla istisnai islemler yapabilirim. Saygilar dilerim iyi forumlar iyi alisverisler.

SATIŞTA

(Alınık)Xiaomi Mi9T- Poco F1- Mi8 (arıyorum)

Başklıkta belirttigim gibi mi9t(düz veya pro) 64gb 128gb kayıtsız arıyorum - mi8 - pocophone Garantili olması onemli degil malum türkiyede kvl genpa bile xiaomi telefonlarıma serviste ücret istediler..

Ariyorum bayramdan sonra hemen alınacaktır.. satan arkadaşlar özelden ulaşabilirler..

Aksi olmadıkca benden düşük referans ve üyelik tarihi ile işlem sayısına sahip üyelerden önce kargo sonra ödeme şeklinde benden fazla referans işlem sayısı ve üyelik tarihine göre önce ödeme sonra Kargo şeklinde alım saglanacaktır..

Fiyat uygun olması kosuluyla adetli alım yapabilirim.. mi9t kayıtsız 1700 liraya kadar forumda satan arkadaşlar var o yüzden fiyatlandırmadan once ilanı tam okursanız sevinirim.. herkese iy forumlar iyi bayramlar..

SATILDI

Gigabyte Gtx 1080 8gb 256bit gddr5x ekran kartı

UNXP7SS Uğur Arkadaşımıza pazartesi icin sözleştik hayırlısı olsun iki tarafada

Kardeşimin yurtdışına yerleşmesinden dolayı evde yatmakta olan bilgisayarın parcalarını satmaya karar verdim. Kutusu mevcut degildir. Faturası vatan bilgisayardan cıkarttırabilirim garantisi devam ediyor yaklaşık 5-6 ay kullanıldı bilgisayar yurtdışı işi olunca evde kaldı ben kendimde kullanmadıgımdan satıyorum. Ekran kartı gamer pc icinde sıfır olarak alındı. Bitcoincilerin kullanımı gibi ezilmedi yüklenilmedi. Fiyatı uygun yazıyorum. Takas düşünmüyorum..

Ryzen 2600x işlemci ve G-skill 2400 ddr4 8x2 16gb OC ram de mevcuttur 3ü nü toplu almak isteyene fiyatta toplu güzellik yaparım.toplu halde 3ü1 arada xxxliradir..

Sadece ekran kartı fiyati xxxliradir.

Sayfa 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

Dükkan Sahibi Hakkında

s_s64

Binbaşı

İsim: semih sütcü
Katılım zamanı: 12 Haziran 2008 21:20:27
Durum: Forumda değil
Son giriş: 16 Temmuz 2026 21:50:44
Kişisel Mesaj (PM) Gönder
E-Posta Gönder

Referansları

» Kullanıcı Profili
Kriter
Genel
Kargo
Satıcı

Genel Puan:          
Ürün: Gigabyte Gtx 1080 8gb 256bit gddr5x ekran kartı
Alıcı: UNXP7SS
Tarih: 23 Mayıs 2020 01:47:37
Yorum:
Genel Puan:          
Ürün: Dell 3000 serisi 3543 i7 5500u gt840m 8gb ram 1tb hdd
Alıcı: combo2009
Tarih: 22 Eylül 2018 11:31:00
Yorum: Sorunsuz ve hızlı bir alış veriş oldu teşekkür ederim.
Genel Puan:          
Ürün: Satilik efsane E65 kutulu faturali resimli 100lira
Alıcı: sertay_a
Tarih: 01 Temmuz 2014 03:57:51
Yorum: sorunsuz.
Genel Puan:          
Ürün: Iphone 5 16gb siyah kayitli 850lira son
Alıcı: mcnulty
Tarih: 20 Nisan 2014 17:39:50
Yorum: ilgili bir arkadaş, sorun yaşamazsınız kesinlikle. teşekkür ederim kendisine.
Genel Puan:          
Ürün: nokia.kom.aş cıkıslı nokia E71
Alıcı: MuratKayaa
Tarih: 25 Şubat 2012 16:30:11
Yorum: dort dortluk bi insan dedigi gibi malda temiz guvenle alisveris yapabilirsiniz
Sayfa

[1]

[ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ] [ 8 ] [ 9 ] [ 10 ]
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.