Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
|

|
Şöyle bir açıklamaya lüzum var. Böyle çok fazla ilan var, bir tanesine yazayım sizi seçtim :) FX6300 işlemci olarak güzel bir işlemci fakat 2021 yılında oyuncu bilgisayarı demek için en azından 10.nesil i5, 8. nesil i7 işlemcili bir sistem gerekiyor. Neredeyse 10 yıl önce çıkmış bir işlemci ki o zamanın da en iyi işlemcisi değil, bu sisteme oyuncu sistemi ekran kartı olsa da denemez. Ekran kartı yoktur ama oyuncu bilgisayarı tabiri de biraz saçma oluyor. Atıyorum kasa olmasa yine oyuncu bilgisayarı olur, psu olmasa yine psu uygun fiyatlı bir şey eklenip oyuncu bilgisayarı olur ama zaten günümüzde ekran kartı fiyatlarının uçtuğu bir zamanda ekran kartı olmayan bir bilgisayara oyuncu bilgisayarı demek biraz komik oluyor. Giriş seviyesi kasa(ekran kartsız) diye başlık düzenlenirse ilan içeriğine uygun olur. |
|
ALIŞVERİŞten UZAK DURULMASI GEREKENLER; Beşiktaş JK: Ekranı çizik dolu telefonu, ekranda nokta çizik yok diye satan, iPhone 3GS cengiz_vga: bozuk ekran kartı satıp üstüne yatmaya çalışan, madd_max82: iftiracı, nazgUL_vB sözünden cayıp engelleyen, Originals: kusurlu mal satıp arkasında durmayan, bysecox saygısız, sözünde durmayan ve tel. ile arayıp ağıza alınmayacak küfürler etmiştir. |
Düşüncenize saygı duyarım fakat, sırf başlıkta yazdığım üzere bu kadar uzun açıklama yazmanız aslında gereksiz. Her şeyin farkındayım. Yoğunluk zamanı bu kadar ayrıntı düşünecek vaktim olmadı. ilgilenecek kişi ayrıntıları zaten gözden geçirecek. İlk konuyu yazarken monitör klavye vs ekleyecektim. Sonra vazgeçtim. Dalgınlıkla dikkat etmemiş olabilirim. Çok umursanacak bir şey değil. Bu yüzden konuda gereksiz konuşmalara gerek olmadığından kişisel görüş belirtilememesi gerektiği hakkında altta belirttiğim üzere değindim. ilanla ilgili önemli hatalar görüldüyse elbet ciddiyet çerçevesinde konuda belirtilebilir. Gerekli görülen noktalar düzeltilir. Ki bu tarz bir konuya sırf mesaj yazmak için zahmet ettiğiniz zamanı ve düşüncelerinizi kendinize saklayın, İlanla ilgili soru ve görüşleri özelden cevaplamaktayım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -MTX- -- 12 Nisan 2021; 16:6:31 > |
|