Şimdi Ara

[Satıldı] Kasa - (ekran Kartı yoktur)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    1 [Satıldı] Kasa - (ekran Kartı yoktur)

Satıldı 16.04.2021

İçerisinde ekran kartı mevcut değildir. Anakart onboard vga desteklememektedir.

İstediğiniz düzeyde ekran kartı (2gb-4gb.vb) takarak, istediğiniz oyunları ve uygulamaları çalıştırabilirsiniz. 

Pazarlık yoktur. Sorunsuz çalışmaktadır. Kargo maliyetli ve zarar görebilirlik endişesi olacağından elden teslim önceliğimdir.

Teknik Özellikler

Işlemci: FX6300 6 çekirdek 3.5Ghz am3+

Işlemci soğutucusu: Akasa Venom 4 bakır kanallı

Anakart: Gigabyte 970A-DS3P Am3+ Anakart.

Ram: 12gb toplam bellek. 8 gb kingston hyperx fury 1600mhz ddr3, 4gb hilevel 1600mhz ddr3.

Psu: High Power 700w 80+ gold.

Dış kasa: Dark scorpion usb3 destekli ATX dış kasa.

Hdd: wd blue 320gb Hdd.

İşletim sistemi: Win10 Pro key ile aktiftir.

- Alım satım haricinde lütfen fiyat/takas vb. gibi ürün hakkında kişisel yorumlar yapmayınız.

- Soru ve görüşleriniz için lütfen site üzerinden özel mesaj ile iletişime geçiniz. En kısa zamanda cevap verilecektir.

- Pazarlık teklif etmeyiniz. Belirtilen fiyat değişmez.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Şöyle bir açıklamaya lüzum var. Böyle çok fazla ilan var, bir tanesine yazayım sizi seçtim :) FX6300 işlemci olarak güzel bir işlemci fakat 2021 yılında oyuncu bilgisayarı demek için en azından 10.nesil i5, 8. nesil i7 işlemcili bir sistem gerekiyor. Neredeyse 10 yıl önce çıkmış bir işlemci ki o zamanın da en iyi işlemcisi değil, bu sisteme oyuncu sistemi ekran kartı olsa da denemez. Ekran kartı yoktur ama oyuncu bilgisayarı tabiri de biraz saçma oluyor. Atıyorum kasa olmasa yine oyuncu bilgisayarı olur, psu olmasa yine psu uygun fiyatlı bir şey eklenip oyuncu bilgisayarı olur ama zaten günümüzde ekran kartı fiyatlarının uçtuğu bir zamanda ekran kartı olmayan bir bilgisayara oyuncu bilgisayarı demek biraz komik oluyor.

Giriş seviyesi kasa(ekran kartsız) diye başlık düzenlenirse ilan içeriğine uygun olur.

ALIŞVERİŞten UZAK DURULMASI GEREKENLER;
    Beşiktaş JK: Ekranı çizik dolu telefonu, ekranda nokta çizik yok diye satan, iPhone 3GS
    cengiz_vga: bozuk ekran kartı satıp üstüne yatmaya çalışan, madd_max82: iftiracı, nazgUL_vB sözünden cayıp engelleyen, Originals: kusurlu mal satıp arkasında durmayan, bysecox saygısız, sözünde durmayan ve tel. ile arayıp ağıza alınmayacak küfürler etmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiickimse

Şöyle bir açıklamaya lüzum var. Böyle çok fazla ilan var, bir tanesine yazayım sizi seçtim :) FX6300 işlemci olarak güzel bir işlemci fakat 2021 yılında oyuncu bilgisayarı demek için en azından 10.nesil i5, 8. nesil i7 işlemcili bir sistem gerekiyor. Neredeyse 10 yıl önce çıkmış bir işlemci ki o zamanın da en iyi işlemcisi değil, bu sisteme oyuncu sistemi ekran kartı olsa da denemez. Ekran kartı yoktur ama oyuncu bilgisayarı tabiri de biraz saçma oluyor. Atıyorum kasa olmasa yine oyuncu bilgisayarı olur, psu olmasa yine psu uygun fiyatlı bir şey eklenip oyuncu bilgisayarı olur ama zaten günümüzde ekran kartı fiyatlarının uçtuğu bir zamanda ekran kartı olmayan bir bilgisayara oyuncu bilgisayarı demek biraz komik oluyor.

Giriş seviyesi kasa(ekran kartsız) diye başlık düzenlenirse ilan içeriğine uygun olur.

Düşüncenize saygı duyarım fakat, sırf başlıkta yazdığım üzere bu kadar uzun açıklama yazmanız aslında gereksiz. Her şeyin farkındayım. Yoğunluk zamanı bu kadar ayrıntı düşünecek vaktim olmadı. ilgilenecek kişi ayrıntıları zaten gözden geçirecek. İlk konuyu yazarken monitör klavye vs ekleyecektim. Sonra vazgeçtim. Dalgınlıkla dikkat etmemiş olabilirim. Çok umursanacak bir şey değil. Bu yüzden konuda gereksiz konuşmalara gerek olmadığından kişisel görüş belirtilememesi gerektiği hakkında altta belirttiğim üzere değindim. ilanla ilgili önemli hatalar görüldüyse elbet ciddiyet çerçevesinde konuda belirtilebilir. Gerekli görülen noktalar düzeltilir. Ki bu tarz bir konuya sırf mesaj yazmak için zahmet ettiğiniz zamanı ve düşüncelerinizi kendinize saklayın, İlanla ilgili soru ve görüşleri özelden cevaplamaktayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -MTX- -- 12 Nisan 2021; 16:6:31 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.