Şimdi Ara

Kasa Psu Ekran Kartı Ve Ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İşlemci ve ana kart var şimdilik değiştirmek istemiyorum.

Gigabyte P43T-ES3G Ana kart
    İntel Pentium 3.2 Ghz e 6500 veya 6700 tam hatırlmamıyorum(Pc şuan bozuk bakamıyorum.)
    Takılı olarak 2+2 4 Gb kingston 1333 Mhz Ram ler var

1 ay öncesine kadar 9800 Gt kullanıyordum ekran kartı 350W gerçek güç kaynağı yetiyordu. Ama ekran kartı kırıldı. Şimdi yeni ekran kartı alıcam ama Psu yu daha çok istiyor. Onun içinde birtane Aktif PFC li 480 W güç kaynağı seçtim. Dedim almışken birde 4 GB ram alım işlemlerde hızlansın. Bu işlerden pek anlamam sistemim Psu filan sorun çıkarmaz dimi. Bendeki Ram ler kingston 1333 mhz alıcağım ram patriot 1600 mhz bir öğrenmek istediğim konuda o. Şuan Vatan bilgisayarda OEM ürünlerde indirim yok haftaya haftasonu olacak diyor herkes. Haftaya kadar beklemeyi planlıyorum. Bütçem 400 TL

Alıcaklarım ekran kartı Sapphire HD 6850

Sapphire HD 6850

Güç Kaynağı

480W Aktif PFC Xilence Psu 120mm Fan

4 GB 1333 Mhz soğutmalı Ram

PATRIOT 4GB Gamer II DDR3 1600MHz CL9 XMP Tek Modül Ram

Bilgi beş harftir, ama dört harfi ilgidir.
    Dilin kemiği yoktur. O yüzden birşey söylemeden önce iki kez düşünün.

• Arkadaşlar yorum yapacak yok mu alıcam diyorum ama aldığımda sorun çıkarmasınlar sonra özellikle ram. Kingston lara baktım 4 gb larda soğutma yok benim kasanında soğutması yetmeyebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaniCalifornia -- 15 Nisan 2012; 13:43:12 >
  • Ram almanıza gerek yok

Aşağıdaki ikiliyi almanızı tavsiye ederim ben F/P olarak.

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5142
    +
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=4892

80TL ye kasa da değişmiş olur. Kasanızdan memnunsanız 500W kaliteli bir psu alın sadece.

Vatandan alacaksanız da HD6850 nin yanına daha güçlü bir Psu bakın xilence yerine.
    500W fsp bluestorm, xigmatek nrp pc , corsair , high power element olabilir.
    Ryzen 9 5950X || Msi MPG Coreliquid K360 || MSI MEG B550 Unify || Crucial Balistix 4x16GB || MSI GTX 1660 LOKUM || PNY CS3030 Nvme || Sandisk 1TB SSD || WD Red Pro 6TB || FSP Aurum PT 1200W || Cooler Master SL600M
    Eski Kullanıcı Adı : Chris Brown

• Alımları sadece Vatan bilgisayardan yapabiliyorum. Ram yerine kasayı bende düşündümde kasa dan da anlamıyorum ki soğutması filan iyi olan en fazla 200 tl olan bir kasa baktım bulamadım vatanda yani daha doğrusu ben anlamadığımdan pek birşey yapamadım kasa konusunda

FSP FSP BLUE STORM PRO 80PLUS 500W GÜÇ KAYNAĞI

Şimdi baktımda aslında bunuda alabilirim. 80 Plus nedir şimdi okudum iyi birşeyede benziyor. Vatan bilgisayardan önerebileceğiniz 100-200 arası kasa veya 100 150 arası güç kaynağı varsa önerilerinizi bekliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran karti ve psu
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.