Şimdi Ara

(SATILDI) İntel Sistem. (i7, 8GB.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Denizli İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba,
    Arkadaşlar sistemin özellikleri şu şekildedir:

- MSI Z77A GD55
    - Intel i7 3770 - 3,40GHz 8MB 22nm
    - 8GB GSKILL Sniper DDR3 1600MHz CL9 2x4GB Dual Kit Ram
    - Zotac GTX560 1GB 256bit GDDR5 DX11
    - LG DVD-RW SATA
    - 1TB Seagate Baracuda 7200rpm, 64MB, SATA3
    - Aerocool Strike-X One Advenced (Mid-Tower)
    - OCZ ModXStream Pro 700W 80+ Modüler PSU (OCZ700MXSP)

Sistem bir arkadaşıma ait. Zamanında ben toplamıştım. Şimdi sistem değişikliği yapmak için satıyor arkadaş. Fotoğrafları çekerken faturalarını bulamamıştı, o sebeple garanti durumları hakkında bir şey diyemeyeceğim.
    Ama Kasanın kutusu ve anakartın kutusu için, "verdiğin gibi duruyor" dedi. Ben kutulardan çıkan tüm aksesuar ve kitapçıkları anakart kutusuna koyarak teslim ederim. Kitapçık ve kutulardan çıkan parçaların durduğunu söyleyebilirim.
    Arkadaş sadece internet ve oyun amaclı kullandığı için, hız aşırtma gibi bir işlem söz konusu değildir. Sadece kasa satılıktır.
    Fotoğrafları telefon ile çektiğimden kalitesi düşük biraz, kusura bakmayın.

Sistem için düşündüğüm fiyat: 1500,00TL.
    İl dışında kargo alıcıya ait. (Komşu illerde elden teslimat söz konusu olabilir.)

Sormak istediğiniz olursa ister buradan sorun, ister PM atın fark etmez.
    Mantıklı ve saygı sınırları içinde her türlü yorumu yapabilirsiniz.

(SATILDI) İntel Sistem. (i7, 8GB.) (SATILDI) İntel Sistem. (i7, 8GB.) (SATILDI) İntel Sistem. (i7, 8GB.) (SATILDI) İntel Sistem. (i7, 8GB.) (SATILDI) İntel Sistem. (i7, 8GB.) (SATILDI) İntel Sistem. (i7, 8GB.) (SATILDI) İntel Sistem. (i7, 8GB.) (SATILDI) İntel Sistem. (i7, 8GB.) (SATILDI) İntel Sistem. (i7, 8GB.) (SATILDI) İntel Sistem. (i7, 8GB.)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     (SATILDI) İntel Sistem. (i7, 8GB.) (SATILDI) İntel Sistem. (i7, 8GB.) (SATILDI) İntel Sistem. (i7, 8GB.) (SATILDI) İntel Sistem. (i7, 8GB.) (SATILDI) İntel Sistem. (i7, 8GB.) (SATILDI) İntel Sistem. (i7, 8GB.) (SATILDI) İntel Sistem. (i7, 8GB.) (SATILDI) İntel Sistem. (i7, 8GB.) (SATILDI) İntel Sistem. (i7, 8GB.) (SATILDI) İntel Sistem. (i7, 8GB.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erciyex -- 19 Ocak 2016; 16:12:24 >

• Ürün için ekran kartı ve hard disk hariç, "mukonus" nickli kullanıcıyla anlaşmaya varılmış ve sanalpazardan ilan açılmıştır.
  • Erciyex kullanıcısına yanıt
    kaçırdık mı güzelim sistemi hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: matuzalem24

kaçırdık mı güzelim sistemi hocam :)

Maalesef öyle oldu. Dün ürünü kargoya verdim.
    İnşallah size daha iyisi nasip olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.