Şimdi Ara

Satılık i5 12600K - 32GB RAM ekran kartsız sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Satılık i5 12600K - 32GB RAM ekran kartsız sistem

Merhaba sistemi satmak istiyorum. Fiyat olarak ne kadar gider? Tavsiyelerinize göre ilan açacağım. Test imkanı var hali hazırda kullanıyorum.

i5 12600K İtopya faturalı 6 ay oldu alalı kutu, fatura mevcut.

Thermalright Peerless Assassin 120 SE White ARGB İnventus faturalı 1 yıldır kullanıyorum, kutu fatura mevcut.

Samsung 860 Evo 500GB SSD Amazon faturalı 2 yıl oldu alalı.

XPG SX6000 Pro 512GB SSD fatura mevcut 8 ay oldu.

MSI Platium 500GB SSD 4 ay oldu alalı.

Galax Revolution kasa 2 yıldır kullanıyorum, kutu mevcut.

XPG Pylon 750W PSU 2 yıl oldu alalı, kutu mevcut.

Bu şekilde ne kadara satılır? Ekran kartı satılık değil. Tekliflere açığım fiyat belirliyemedim açıkcası.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 14500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 28 Mart 2025 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• hocam nakitin üründen değerli olduğu bir dönemdeyiz o yüzden satmak istiyorsanız sıfır hazır sistemlere bakın ve ona göre fiyat belirleyin 20-25k arasına ddr5 son model sistemler satışta

• dokuzkuyruklu-_- kullanıcısına yanıt

Merhaba doğrudur fakat eldeki sistemde eski değil ama güncel bi ekran kartıyla 7500F-7600 gibi sistemlerden daha performanslı olacağına eminim ki işlemciyi 4.9GHz de kullanıyorum oldukça güçlü. Tabii parçalar 2. el bazıları 2 yıl oldu alalı 15.000 gibi bi fiyat yazarım diye düşündüm biraz sarı site ve farklı yerlere bakara

• Merhaba, satisdan bagimsiz benim de soylemek istediklerim var. Gerek sahibinden gerekse burada olsun cok sacma bir fiyatlandirma var. Yani ornek vermek gerekirse, sifiri 15 bin olan bir parca icin 12-13 bin tl istiyolar. zannediyorlarki 2 bin tl bir cok kisi icin onemli. Halbuki 13 bin tl yi odemeye hazir birisi 15 bini de dusunmez ustelik hem yeni hem garantili bir de. adam toplama pc yi koyms diorki 50 bin tl, usenmedim parcalarin sifir fiyatlarini topladim. 60 bin tl cikti. yahu 50 bini bir oyun bilgisayarina gomecek birisinin cok rahat 60 bini vardir. Bu hep boylemiydi yoksa ekonomiden kaynakli herkes sartlarimi zorluyor anlamadim. Ama sunu kesin soyleyebilirmki bu fiyatlarla satis yapamazalar ki yapamiyorlar da zaten. Adam 6 aydir toplama pc sini sacma bir fiyattan satmaya calisiyor. Inada bindirmis belli. Ulan sen zamana karsi yaris icerisindesin. Dolar artiyor, enflasyon artiyor, dolarda da enflasyon var. biraz akil mantik ya. neyse hocam madem sormussun ne kadar eder bu kasa diye. anakart yok anladigim kadariyla. bana gore en fazla 10 bin yapar. iyi satislar.

• googlecan G kullanıcısına yanıt

Merhaba, anakart var hocam MSI Z690 Tomahawk WİFİ mevcut sistemde. Silinmiş niyeyse anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WundeBarrr -- 30 Aralık 2024; 20:34:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.