Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Satılık i5 12600K - 32GB RAM ekran kartsız sistem
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
-
Merhaba doğrudur fakat eldeki sistemde eski değil ama güncel bi ekran kartıyla 7500F-7600 gibi sistemlerden daha performanslı olacağına eminim ki işlemciyi 4.9GHz de kullanıyorum oldukça güçlü. Tabii parçalar 2. el bazıları 2 yıl oldu alalı 15.000 gibi bi fiyat yazarım diye düşündüm biraz sarı site ve farklı yerlere bakara
Merhaba, satisdan bagimsiz benim de soylemek istediklerim var. Gerek sahibinden gerekse burada olsun cok sacma bir fiyatlandirma var. Yani ornek vermek gerekirse, sifiri 15 bin olan bir parca icin 12-13 bin tl istiyolar. zannediyorlarki 2 bin tl bir cok kisi icin onemli. Halbuki 13 bin tl yi odemeye hazir birisi 15 bini de dusunmez ustelik hem yeni hem garantili bir de. adam toplama pc yi koyms diorki 50 bin tl, usenmedim parcalarin sifir fiyatlarini topladim. 60 bin tl cikti. yahu 50 bini bir oyun bilgisayarina gomecek birisinin cok rahat 60 bini vardir. Bu hep boylemiydi yoksa ekonomiden kaynakli herkes sartlarimi zorluyor anlamadim. Ama sunu kesin soyleyebilirmki bu fiyatlarla satis yapamazalar ki yapamiyorlar da zaten. Adam 6 aydir toplama pc sini sacma bir fiyattan satmaya calisiyor. Inada bindirmis belli. Ulan sen zamana karsi yaris icerisindesin. Dolar artiyor, enflasyon artiyor, dolarda da enflasyon var. biraz akil mantik ya. neyse hocam madem sormussun ne kadar eder bu kasa diye. anakart yok anladigim kadariyla. bana gore en fazla 10 bin yapar. iyi satislar.
-
Merhaba, anakart var hocam MSI Z690 Tomahawk WİFİ mevcut sistemde. Silinmiş niyeyse anlamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WundeBarrr -- 30 Aralık 2024; 20:34:17 >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X