Şimdi Ara

*SATILDI* HTC HD2 KVK GARANTİLİ KUTULU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kütahya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 Gün önce forumdan(http://forum.donanimhaber.com/m_48280079/mpage_1/f_/key_//tm.htm#48280079) almış olduğum full kutulu kvk garantili htc hd2 mi android işletim sistemine alışamadığım için satmaktayım aldığım fiyattan vereceğim.Pazarlıkve takas YOKTUR.Fiyat 650TL dir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi math_tiger -- 9 Temmuz 2011; 10:46:46 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hemen de satışa koymuşun hangi romu yükledin de beğenmedin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: acu540

hemen de satışa koymuşun hangi romu yükledin de beğenmedin?

Beğenmeme yok android inanılmaz hızlı ve stabil amma velakin ekran devasa büyük 4.3'' ve android biraz ters geldi valla ısındımda telefona aslında ama 4.3'' işte ya...

• walla hocam güzel cihaz benim romun şarjı iki güne dayanıyo normal kullanımda. ama tabiki sizn bilceğiniz iş hatırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: acu540

walla hocam güzel cihaz benim romun şarjı iki güne dayanıyo normal kullanımda. ama tabiki sizn bilceğiniz iş hatırlı satışlar

Tabi süper cihaz hayırlısı bakalım.Aldığım arkadaşta çok iyi bakmış telefona çokk temiz çünkü

• madem begenmedin gel sana 3.5 " nokia verelim :D
  • ben 4.3 inc ten kucuk tel kullanmam artk millet iphone satıp desire hd alıo ekran büyük diye sende eldeki 4.3 ekranlı telini satıosun :D androidte yüklemissin hemde.yerine ne alıcaksın ,*
    galaxy s2 den ii tel yok suan piyasada onu da almıcaksan hiç satma bence. 4.3 inc gerçi oda :) ama tercih meselesi tabi.hayırlı satislar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu ne iştir bre. Bir sürü HD2 var satışta ve alanda satmanın yollarını arıyor. Ne zamandır dikkatimi çekiyor bu husus. Benimde düşünmekte olduğum bir cihazdı bu yoksa bir sorun mu var bu cihazlarda genel olarak nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quark

ben 4.3 inc ten kucuk tel kullanmam artk millet iphone satıp desire hd alıo ekran büyük diye sende eldeki 4.3 ekranlı telini satıosun :D androidte yüklemissin hemde.yerine ne alıcaksın ,*
    galaxy s2 den ii tel yok suan piyasada onu da almıcaksan hiç satma bence. 4.3 inc gerçi oda :) ama tercih meselesi tabi.hayırlı satislar

ya işin aslı çok güzel telefon bugün nexus romuda kurdum mis gibi oldu.Hiç bir sorun yok ama kompakt telefon lazım bana sadece bi heves ettik.
    @arrowmaster
    nokia mı kalsın hocam amannn...
    @DARBE
    Hocam hiç bir sorun yok hd2 lerde hatta yeni çıkan bir çok android telden iyidir diye düşünüyorum.
    @Quark
    Htc den sonra samsung baya bi kalitesiz gelir herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Quark

ben 4.3 inc ten kucuk tel kullanmam artk millet iphone satıp desire hd alıo ekran büyük diye sende eldeki 4.3 ekranlı telini satıosun :D androidte yüklemissin hemde.yerine ne alıcaksın ,*

Satıp yerine bi şey almıcam ve tertemiz se w810i(cid49) ile yola devam

• PM :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Mami

PM :)

cevapladım

• Dj_Mami nickli arkadaşa satılmıştır.Hayırlı olsun.Güle güle kullan kardeşim.

• quote:

Orijinalden alıntı: math_tiger

Dj_Mami nickli arkadaşa satılmıştır.Hayırlı olsun.Güle güle kullan kardeşim.

Tarafımdan alınmıştır. Eyvallah kardeşim. Güvenli satıcı :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.