Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [Satıldı] FİFA 18 sec hesap 40TL Satın Al 20 Aralık 2017 22:18 1 1 [Satıldı] FİFA 18 sec hesap 40TL Oyun ingilizcedir o nedenle fiyatı 40tl dir milletin 5tl ye tapmasını anlamıyorum :D fifa indirimdeyken 45den satılsada ,vede %40 ı 48tl tutmasına rağmen millet 50tl den satmasına anlam veremedim hesap açtım elim yoruldumu deniyor sanki, nasıl kardeşlik bu arkadaş, 45 den satan bi kaç arkadaş oldu sonrasında biri 50 dedi hepsi 50den yürüdü :D fifa almak isteyenler ayın sonunda indirime giren oyunlar toplu şekilde sonkez bi indirip yapıcaktır mutlaka geçen sene öyle olmuştu sanki kaçıranlar üzülmesin beklesin aysonunu.Bu arada oyunu forumdan 'van doom' arkadaşa 40tl karşılığı Satılmıştır hayırlı olsun.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 40 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Beykoz Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün MAFIA 2 xbox360 içindir orjinal sıfır ayarında AMD RADEON RX 5700XT 8Gb SIFIR Satılık SIFIR İntel i9 9900KF Satılık Fifa19 referans ilanıdır