Şimdi Ara

Satıldı-Corsair Gaming MM300 Mouse Pad (90tl)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Güvenlik bandrolleri açılmamıştır.Kutuyu ilk olarak siz açacaksınız.Ankara içi elden şehir dışı detaylar konuşulur.Mesaj atabilirsiniz.
    Fiyat:satıldı
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boras06 -- 4 Şubat 2017; 22:40:5 >

• Pm attım
  • 60 liralik mouse pad olmuş 90 tl ;)
  • Sebastian Insane kullanıcısına yanıt
    Sıfırı 1499 tl olan ses sisteminin ikinci elinin de piyasasi 1500 ise benim verdigim fiyat normal değil mi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boras06

Sıfırı 1499 tl olan ses sisteminin ikinci elinin de piyasasi 1500 ise benim verdigim fiyat normal değil mi :)

nerde abim 1500 tl ? 5 sene garanti yaptırıp aldım ben onu benden iyimi bileceksin , ayrıca 60 tl kargo bedava ürünü 90 tl ye satmak nasıl bir mantık .
    Mousepadın 60 tl kargo ücretsiz linkini atabilir misin?Paylaşalım ki arkadaşlar daha ucuza bulmuşken faydalansınlar bu konu altından

Sıfır 2 yıl garantili z906-1499 tlhttp://www.hepsiburada.com/logitech-z-906-5-1-thx-speaker-p-BD130975?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar-diger.pla&gclid=Cj0KEQiAzsvEBRDEluzk96e4rqABEiQAezEOoKGqiNbQS9tDxzeZ1u3k5mOgLyTwpYFfXtmDyROAExUaApAR8P8HAQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boras06 -- 2 Şubat 2017; 20:47:8 >

• quote:

Orijinalden alıntı: boras06

Mousepadın 60 tl kargo ücretsiz linkini atabilir misin?Paylaşalım ki arkadaşlar daha ucuza bulmuşken faydalansınlar bu konu altından

Sıfır 2 yıl garantili z906-1499 tlhttp://www.hepsiburada.com/logitech-z-906-5-1-thx-speaker-p-BD130975?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar-diger.pla&gclid=Cj0KEQiAzsvEBRDEluzk96e4rqABEiQAezEOoKGqiNbQS9tDxzeZ1u3k5mOgLyTwpYFfXtmDyROAExUaApAR8P8HAQ

abim sen harbiden komedyenmisin ben oradanmı aldımda bana kampanyalı linki atiyorsun auehuaehua , :D ayrıca 15 $ amazonda o mouse pad sanki trden aldında 90 tl ye millete satmaya calısıyorsun alacağınımı sanıyorsun :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Kampanya linki mi Hocam yazdığını sakince tekrar bi oku istersen.Kampanya linki nedir ya.An itibari ile z906 1499 tl ye alınabliyor mu alınıyor daha ötesi yok.Ayrıca senin bakış açınla bakarsak bende mouse u kampanya linkinden aldım Şu an fiyat 23,16 dolar yani 90 tl yani benim sattığım fiyat ile aynı.Beklemek istemeyenler için elden satış.Mesaj atanlara da aldığım yeri gizlemedim.Daha fazla yazmanın bi manası yok.
  • abim ben o fiyattan almadım alacak olan varsa alsın nerden alırsa alsında senin benim ürünümle bir tutman komiğime gitti :D :D :D
    Anlıyorum o fiyattan veya ordan almadın ancak bu satış icin bi kriter değil ki.Sen aldıgın yere ve fiyata göre mi fiyat biçiyorsun.Şu an sıfırı en ucuz nerdeyse ona göre fiyat verirsin.En fazla garantini ön plana çıkarırsın.Ama sana ürününün sıfır ve garantili olan fiyatını gösteriyorum, kampanyalı ürün ordan mı aldım diyosun.Senin ürünün z906 değil mi ordaki da z906 değil mi nasıl bir tutmayayım Neyse hayırlı satışlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.