Şimdi Ara

Satıldı: Bross Hdd kutu + Maxtor 500gb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Merhaba

Eski desktop bilgisayarımı sattıktan sonra boşa çıkan Maxtor Diamondmax 22 500gb Sata 2 32mb 7200rpm (Stm3500320as) harddiskim için Bross marka sata hdd kutusu aldım ve Harici HDD'ye dönüştürüp kullandım. Fakat yakın zamanda yeni bir laptop aldım bu nedenle bu harddiske ihtiyacım kalmadı. Hdd kutusunun açma kapama düğmesi vardır.

Kesinlikle hiçbir problemi yoktur, sağlam ve stabil bir şekilde çalışmaktadır. Aşağıda resimdeki HD Tune bilgileri benim harddiskime aittir. Sorunlu Maxtor serisinden değildir. Bilmeyenler için Maxtor firması Seagate firması tarafından satın alınmış olup bu cihazda Seagate üretimidir.

Garantileri ve kutuları yoktur resimde görüldüğü üzre; HDD kutu adaptör ve usb kablo ile göndirilecektir.

İsterseniz içindeki harddiski söküp desktop içinde kullanabilirsiniz.

Cihaz şu an formatlıdır fakat isteye göre içine film, dizi, klip içeriğimden koyabilirim.

İstanbul içi; Kadıköy, Beşiktaş, Üsküdar, Eminönü dolaylarından elden teslim edebilirim. Türkiye'nin her yerine (ücret alıcıya ait olacak şekilde) kargolayabilirim.

Fiyat: satıldı Harddiski söküp satış yapmayı şimdilik düşünmüyorum.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rakavuz -- 5 Mart 2012; 16:58:13 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• takas opsiyonu için pm gönderdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratd555

takas opsiyonu için pm gönderdim

pm cevaplandı satışa devam

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.