Şimdi Ara

█ █ SATILDI. AsuS XFİ SupremeFX Ses Kartı █ █

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    elimde bir adet asus rog serisine ait olan xfi ses kartı vardır. ürün sorunsuzdur. temiz dir fotolar kendisine ait olup kargo alıcı ödemelidir.FİYAT 30 TL...

█ █  SATILDI. AsuS XFİ SupremeFX Ses Kartı  █ █

quote:

Orijinalden alıntı: JwinR

Kartın Calısması İçin Gerekli Olan Ciplerin Bir Kısmı Anakart Üzerinde, O Bakımdan Her Anakartta Calısma Özelligi Yok. Yani Her Hangi Bir Anakartın Pciex1 Slotuna Taktıgınızda Sadece Isıkları Yanar Donanım Olarak Bile Görmez.! ASUS ROG Serisi Olmak Kaydıyla Üzerinde Supreme FX X-FI Yongalı Anakartlarda Calısır Bir Tek. ;)

Bilgi için TŞKler..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metal_my666 -- 24 Kasım 2011; 13:21:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: deniztoyota

arka resminide koyarmısın ve optik çıkış varmıdır acaba

istediginiz foto eklendi.buyurun.
  • Rica ederim...
  • İhityacı Olanlar İçin İlaç, Hayırlı Satışlar
  • quote:

İhityacı Olanlar İçin İlaç, Hayırlı Satışlar

tşk ederim yorumunuz için gerçekten çok bulunan bir üründegül kısmet kime bakalım
  • üstad ürün uyumlu asus anakartlarla kullanılabiliyor sadece değilmi? pci 1x olması yeterli değil anakart da
  • quote:

Orijinalden alıntı: posıtıve

üstad ürün uyumlu asus anakartlarla kullanılabiliyor sadece değilmi? pci 1x olması yeterli değil anakart da

rog serisi ankartlarda çıkıyor bu kart kabaca liste şöyle olsa gerek aklımda olan kartlar:

asus maxımus 2 formula extreme,rampage ,rampage 2 extreme ,maxımus 3 ...diye gidiyo bu kartın slotu olan yerde çalışır ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: metal_my666

quote:

Orijinalden alıntı: posıtıve

üstad ürün uyumlu asus anakartlarla kullanılabiliyor sadece değilmi? pci 1x olması yeterli değil anakart da

rog serisi ankartlarda çıkıyor bu kart kabaca liste şöyle olsa gerek aklımda olan kartlar:

asus maxımus 2 formula extreme,rampage ,rampage 2 extreme ,maxımus 3 ...diye gidiyo bu kartın slotu olan yerde çalışır ;)

Asus'un belli anakartlarında kullanılabiliyor,

PCIex1 slotuna takılıp kullanılamıyor yani, öyle mi?

• benim bildigim ROG serisi anakartlaırnda kullanılıyor.örnek vermiştim bi kaç tane...dedigim gibi bu ürünü arayan ihtiyacını karşılar...bilmeyen ürünü almasın sorun yaşamak istemem...
  • Düşündüm de şimdi takılmıyordur veya takılsa bile sorun morun çıkar.
    Belirttiğiniz üst düzey kartları olanlar düşünsün, Fiyat güzel geldi yoksa

Hayırlı Satışlar, iyi bayramlar
  • evet ürünü standart pcıex1 girişinde kullanmadım ama asus a uygun bordalrın çogunda çalışır ben maxımsu 2 formula , rampage 2 extremde , x48 rampge de kullandım ;) sizede iyi bayramlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metal_my666 -- 31 Ağustos 2011; 20:23:56 >
  • Kartın Calısması İçin Gerekli Olan Ciplerin Bir Kısmı Anakart Üzerinde, O Bakımdan Her Anakartta Calısma Özelligi Yok. Yani Her Hangi Bir Anakartın Pciex1 Slotuna Taktıgınızda Sadece Isıkları Yanar Donanım Olarak Bile Görmez.! ASUS ROG Serisi Olmak Kaydıyla Üzerinde Supreme FX X-FI Yongalı Anakartlarda Calısır Bir Tek. ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdo205 -- 31 Ağustos 2011; 21:46:28 >
  • quote:

Kartın Calısması İçin Gerekli Olan Ciplerin Bir Kısmı Anakart Üzerinde, O Bakımdan Her Anakartta Calısma Özelligi Yok. Yani Her Hangi Bir Anakartın Pciex1 Slotuna Taktıgınızda Sadece Isıkları Yanar Donanım Olarak Bile Görmez.! ASUS ROG Serisi Olmak Kaydıyla Üzerinde Supreme FX X-FI Yongalı Anakartlarda Calısır Bir Tek. ;)

tşk ederim aydınlatıcı bilgi için...
  • o zaman ben fazla düşünmeyeyim artık bana uymaz hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniztoyota

o zaman ben fazla düşünmeyeyim artık bana uymaz hayırlı satışlar

bildigim kadarı bu belki uyuyodur ama dedigm gibi sorun yaşamak istemiyorum...kullanabilicek biri alsa daha hayırlı olur...tşk ederim ilginize...
  • quote:

ekleme yapayım. Bu anakartlardaki özel PCI-E X1 slotunda çalışır sadece, diğer slotlarda çalışmaz. Bu slot, diğerlerinden farklı renktedir.

Bir de düzeltme; sadece bu slotun bulunması yeterli. Supreme FX X-FI kartını kutu içeriğinde barındıran anakartlar dışında da kullanılabilir, Asus Maximus II Formula'dan çıkan bu kartı, Asus Striker II Formula üzerindeki Supreme FX2 yerine de kullanmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qzwxec -- 5 Eylül 2011; 16:40:03 >

• tşk ederim hocam bilgi için ewet kartın uyumlulugu bunlarmış...
  • ''ysn.akelmas'' Nickli kardeşimize satılmıştır.hayırlı ugurlu olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metal_my666 -- 24 Kasım 2011; 13:20:39 >
  • merhaba ses kartı hala duruyo mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.