Şimdi Ara

[Satıldı] ASUS ROG STRIX RX580 T8G GAMING GDDR5 8GB 256-bit [2 Yıl Garantili+Kutu+Fatura]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 [Satıldı] ASUS ROG STRIX RX580 T8G GAMING GDDR5 8GB 256-bit [2 Yıl Garantili+Kutu+Fatura]
    13/12/2019 tarihinde satın aldığım ekran kartımı yükseltme yaptığım için satıyorum. Yaklaşık 9.5 ay temiz bir şekilde kullanıldı. Hiçbir sorunu yoktur. Kutusu, kutu içeriği ve faturası eksiksiz bir şekilde durmaktadır. Ürün, satın aldığım yerde 3 yıl garantili olarak görünüyor. 2 yıldan fazla garanti süresi devam etmektedir. RX580 serisinin diğer üretici markalara nazaran en üst performans, kalite ve soğutmaya sahip modelidir.

[Satıldı] ASUS ROG STRIX RX580 T8G GAMING GDDR5 8GB 256-bit [2 Yıl Garantili+Kutu+Fatura]
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1700 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 17 Eylül 2022 Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Fiyat baya iyiymiş!
  • Muadil modellerine, garanti durumu ve ürünün performansına göre gayet makul bir fiyat. Bizim insanımız bedava istiyor herşeyi dolar 7.5 iken :)
  • clown35 kullanıcısına yanıt
    580 bu hocam 24 ayar altın kaplama da olsa bu kart bu kadar etmez.Satıcı yanlış anlamasın ona garezim vs yok.Bu paraya çok rahat 1070 zorlasan 1070ti bulunuyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tabi alabilirsin garantisi bitmiş , miningdenmi çıkmış belli olmayan 1070i o sana kalmış. Yaklaşık 2 yıl 3.5 ay garantisi olan ürünün elinde kalmayacağı garantisi mevcutken gidip garantisiz 1070 almak size kalmış. Ki bu kart 580lerin en güçlü modeli gidip oc yaparak 1070e kafa tutturabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoSsOfDMaX

Fiyat baya iyiymiş!
    Ben de zamanında alırken Asus'un, MSI'ın ya da Sapphire'in daha basit RX580'lerinden alabilirdim lakin Asus ROG serisinden aldım ve buna göre de daha yüksek ücret ödedim. Asus ROG serisi her zaman diğerlerine oranla pahalı olmuştur. Bu konudaki fiyatı ben belirlemiyorum sonuçta kalite ve tasarım açısından diğer modellere oranla bariz farkları var. Forumdaki arkadaşlar ROG serisine göre basit kartlarını garantisi bitik ya da yarılamış halde 1200-1400 TL arasında satarken fiyatımı gayet makul buluyorum. Almaları için kimseyi de zorlamıyorum. Bence bu tepkinizi ikinci el ürünlerini sırf Vatan faturalı diye sıfırından pahalı satanlara karşı kullanın.

• clown35 kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlaşılmasın kutulu faturalı garantili 1070i geçen hafta 1400 liraya aldım.Satıcı siz olmadığınız için boşa yoruma gerek yok daha fazla.Satıcı arkadaşa hayırlı satışlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ürünün aynını birebir kullandım gayet sessiz ve performansıda cayır cayır. Evet fiyatıda gayet makul ( kullanacak kişi için al-satcı için değil ). İnternette bir sürü ucuza ürün bulursunuz kartın durumuna göre bu o ürünün şu fiyata bulunduğunu göstermez o ürünün ne kadar yıprandığını kanıtlar ürününe güvenen kişi tok satıcıdır ve kartın garanti durumu , müdahele edilip edilmediği yorulup yorulmadığı önemlidir burda. Bu yorumlarınızı forumdaki garantisi bitmiş veya kampanyada ucuza alınıp sıfırından pahalıya koyan arkadaşlara yapmanızı tavsiye ederim .

rx580 t8g nin fabrika çıkış fiyatı 250 euro yada 299 dolar. Gidip vergisiz bile hesaplasanız 2300tlyi görüyor. Satıcı arkadaş bu ürüne gayet makul fiyat çekmiş. İyi alışverişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoSsOfDMaX

Bu mesaj silindi.
    Bildiğiniz üzere ikinci el forumunda fiyatı pahalı bulduğunuzda aynı modelin daha ucuza alternatif bir satıcısını taşıyan linki yazıp görüşünüzü belirttiğinizde mesajınız kurallara uygun olur. İlan baltalamaya yönelik, satılan ürünün birebir aynısının daha ucuza satıldığını gösteremeyen mesajlar şikayet edildikten sonra kolayca silinir lakin ben bundan yana olmadığım için bütün kişilerin hakaret olmadığı sürece yorum yapmalarına (fiyatı yüksek bulduğu için dalga geçmeleri de dahil) müsaade ediyorum. Bahsettiğiniz kişi ile bir tanışıklığım yoktur. Ben sizin mesajınıza ithafen nasıl mezarcı ya da ölücü diye sizi itham etmiyorken lütfen siz de aynı şekilde davranın.

Ayrıca güncel ilanlarınızdan birkaçını kontrol ettiğimde ikinci el ürününüzü sıfırından daha pahalıya koyduğunuzu, sonrasında gelen yorumlar dahilinde bu fiyatı 100-200 lira aşağısına çektiğinizi fark ettim. Siz bu şekilde bir satıcı iken beni eleştirme hakkına sahip olduğunuzu düşünmüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: clown35

Muadil modellerine, garanti durumu ve ürünün performansına göre gayet makul bir fiyat. Bizim insanımız bedava istiyor herşeyi dolar 7.5 iken :)
    O fiyata 1080 muadili vega56 alirsin uste parada kalabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

O fiyata 1080 muadili vega56 alirsin uste parada kalabilir

Alıntıları Göster
    Vega 56 kendim kullanmakta olduğum için bu konuya daha hakimim. Vega 56'nın muadili 1070'tir, 1080 değil. 1080'nin rakibi olması için Vega 64 bios'u atmak gerekir ki bunun için de ince araştırma yapmak ve riskleri incelemek gerekir çünkü atacağınız bios sürümü ile sizin kullanmakta olduğunuz Vega 56'nın bellek tipi uyumlu olması gerekir. Cihazı daha fazla performans için daha fazla güçle çalıştırmak, özellikle bunu başka bios flashlayarak yapmak pek de akıl karı değil uzun kullanımda.

• Aelfwig kullanıcısına yanıt
    Sizin kafayı yaşamak istiyorum buna bu fiyati yazarken hiç mi yüzünüz kızarmadı bu fiyata bundan daha iyi kartlar var

• quote:

Orijinalden alıntı: bykaos61

Sizin kafayı yaşamak istiyorum buna bu fiyati yazarken hiç mi yüzünüz kızarmadı bu fiyata bundan daha iyi kartlar var
    Hocam yapmayın. Sizi hatırlıyorum. Ryzen 1500X'i 900 liraya satmaya çalışmıştınız. Konunuza yorum yaptım diye gelip şimdi saçma bir şekilde nefret kusmanıza gerek yok. Sizler ikinci el ürünlerinizi sıfırı ile aynı ya da daha fazlasına satmaya çalışan tiplersiniz. Elinizdeki ürünü forumdan insanları kekleyemeyince satıldı diye editleyip uçup gitmiştiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aelfwig -- 16 Eylül 2020; 21:23:0 >

• Aelfwig kullanıcısına yanıt
    E ben o işlemciyi 850tl sattım zaten

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.