Şimdi Ara

SATILDI ASUS MX239h 23” FullHD AH-IPS 5ms Çerçevesiz SIFIR GİBİ Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    o Kutu ve Fatura mevcut.
    o 2 yıldan fazla garantisi var. Fatura tarihi: 20.04.2013
    o Dahili hoparlör var.
    o Tasarım ödüllü bir monitör.
    o Detaylı bilgi:http://www.asus.com/tr/...ectors/MX239H/#overview
    o Fiyat: SATILDI

Lütfen fiyat konusunda yorum yapmak yerine kafanızdaki fiyatı PM olarak gönderin.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _BLooDLiNe_ -- 10 Nisan 2014; 23:46:00 >

• alıcı arkadaşlar bilgilensin diye yazıyorum bu şahısa ısrarla fatura tutarını sordum ancak birtürlü cevap alamadım
  • Arkadaş ürünü almaktan vazgeçip beni sorgulamaya çalıştığı için alışveriş görüşmelerini bitirdim.

Ürünün sıfır fiyatı internette mevcut, zaten almak isteyen arkadaşlar fiyatları bilerek buraya geliyorlar. Benim istediğim fiyat ve sattığım ürün belli. Sizin bir teklifiniz varsa (takas dışında) PM üzerinden konuşabiliriz.
  • Hafta Sonu Vatanda 621 tl.idi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatı felan geçtim de ayıp şu Asusa 2 hdmi koymuş vga koymuş dvi yok, henüz hiçbir ekran kartının(ati nvidia enaz 10 farklı model) hdmi çıkışından full hd 1920*1080 görüntü görmedim, hep ekrandan taşıyor ve eksik taramayla 1842*1036 ancak ekrana sığıyor, vga ile de sıkıntı yok 1920*1080 direk gösteriyor.

Ürünü kötülemek felan amaçlı yazmadım yanlış anlaşılmasın, hdmi görüntü denememiş olanlara bilgilendirme amaçlı yazdım. İyi alışverişler dilerim.
  • Hocam ben monitörü gtx 460 ve gtx 560 ti ile denedim. Kartlar mini-hdmi to hdmi kablo ile monitöre bağlıydı. Herhangi bir ölçekleme sorunu olmadan ve sesi de doğrudan alacak şekilde çalıştılar. Sizin denediğiniz modeller neydi bilmiyorum fakat olası bir ölçeklendirme sorununun kaynağı monitör değil ekran kartının sürücüsüyle ilgili olacağını söyleyebilirim.

Örneğin amd ekran kartlı laptopumu tv ye hdmi ile bağladığımda bahsettiğiniz ölçekleme sorunuyla bende karşılaştım. Bu sorunu da yine amd nin control centerı üzerinden overdrive ayarıyla oynayarak düzeltmiştim.

Saygılar.
  • Bende merak ettim neymis ürünün faturada yazan tutari ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam merak edilecek bir durum yok. Ilanda yazdığım fatura tarihinde ürünün piyasa fiyatı neyse faturada da o yazıyor internette bulabilirsiniz, şu anki piyasa fiyatını da bulabilirsiniz. Ürünü almayı düşünüyorsanız pm ile teklifinizi de gönderebilirsiniz.

• fiyat konusunda cevabı ben biliyorum :)

hemde o günki fiyatını
  • Alsa alsa 579 tl'ye almıştır :D
  • MX239H'ın revizyonu olarak piyasaya çıkan VX239H modelinin piyasa fiyatı 539TL iken, 2.el bir ürün için satış fiyatınız yüksek geldi bana.

VX239H kullanıcısı olarak yazıyorum.

http://www.hizlial.com/asus-23-vx239h-5ms-genis-ekran-full-hd-ips-led-monitor/10193850
  • VX239h versiyonunda bang&olufsen hoparlörler yok bildiğim kadarıyla. Fiyatı güncelledim. Bilgi için teşekkürler

• Ürün forum dışına satılmıştır. İlginiz için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.