Şimdi Ara

SATILDI Asus Crosshair v Formula

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Fazlalıktan Satıyorum çok yer kaplamaya başladı Üründe en ufak bi sıkıntı yoktur.
    Crosshair v Formula ; 320 TL'dir @Hellcast arkadaşımıza satılmıştır
    anlatmama gerek yok deli dehşet anakarttır alıcısına şimdiden hayırlı olsun.

SATILDI Asus Crosshair v Formula SATILDI Asus Crosshair v Formula SATILDI Asus Crosshair v Formula
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MillionDollarsMan -- 14 Temmuz 2014; 9:49:38 >

• güzel anakartlar. c5formulada gözüm var da işte napalım. iyi satışlar.
    Alışveriş yaptığım arkadaşlar; DemirAtlı (Seasonic X-1000 Sattım), bankerim (Gskill 4x4 2133 ram sattım), Blackdiamond16 (Corsair CX-600 Power aldım), 6e (2x2 1066 Ram Aldım), onder.t (Level10 GT sattım) THE OK. (X-79 Anakart sattım), dijitalarts (modem sattım), 2. el alışveriş (HD7870 Aldım), Hie(Rat7 Aldım), muzaffer_k(PX4 9650 Sattım), maksi09(PhenomII X6 1090T aldım), wNchstR(BenQ XL2420T aldım), MsTmS(Xbox360Gamepad aldım), configsYs (Creative Tactic Alpha kulaklık aldım), Nicholai Hel (Rat 7 ile Sensei takasladım), AzM!CaN (G-105 ile Lycosa takasladım)
  • :) iyi yorumun için teşekkürler en az 5 6 aydır yatıyorlardı dolabımdada yer kalmayınca gidici bunlar oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MillionDollarsMan -- 12 Temmuz 2014; 3:56:55 >

Orijinalden alıntı: MillionDollarsMan

:) iyi yorumun için teşekkürler en az 5 6 aydır yatıyorlardı dolabımdada yer kalmayınca gidici bunlar oldu

kutusuydu paketiydi bi süre sonra evde yer bırakmıyor, bilirim bendede nerdeyse bir oda kutu var, sırf 2. elde satarım diye tutuyorum. yoksa inanın uğraşılmaz çok yer kaplıyor
    Alışveriş yaptığım arkadaşlar; DemirAtlı (Seasonic X-1000 Sattım), bankerim (Gskill 4x4 2133 ram sattım), Blackdiamond16 (Corsair CX-600 Power aldım), 6e (2x2 1066 Ram Aldım), onder.t (Level10 GT sattım) THE OK. (X-79 Anakart sattım), dijitalarts (modem sattım), 2. el alışveriş (HD7870 Aldım), Hie(Rat7 Aldım), muzaffer_k(PX4 9650 Sattım), maksi09(PhenomII X6 1090T aldım), wNchstR(BenQ XL2420T aldım), MsTmS(Xbox360Gamepad aldım), configsYs (Creative Tactic Alpha kulaklık aldım), Nicholai Hel (Rat 7 ile Sensei takasladım), AzM!CaN (G-105 ile Lycosa takasladım)
  • iyi pazarlar formula v güzel anakart. Son fiyat ne olur acaba ?

GAMEHUNTER,axesis,Sarfhan,profotox,Djhalko,muho06,F.@.T.İ.H,sadiksadik
  • Asus Crosshair V formula tarafımca alınmıştır.
    MillionDollarsMan, SystemRQ (Dolandırıcıdır uzak durun)
    Profili kapalı ve/ya mesaja kapalı olan arkadaşlarla alışveriş yapmıyorum.
    ---
  • Crosshair v formula hellcast arkadaşımıza satılmıştır
    Extreme Strike II Satıştatır
    evet yer kaplamaya başladılar ve boş yere durmasıda böyle kartların üzüyor beni :))

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.