Şimdi Ara

[SATILDI] Asus B85M-GAMER Anakart s1150

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Anakart Şubat ayında vatan bilgisayardan alınmış olup faturası kutusu mevcuttur. Bir sorunu bulunmamaktadır. Kart Ankara'dan bi arkadaşıma aittir.

Fiyat SATILDI

Dileyen vatandan veya diğer firmalardan 400+ bir fiyata yada diğer ikinciel ilanlarından alabilir. Ne telefonla ne de pm yolu ile pazarlık yapmayınız! Olabildiğince uygun fiyat yazdım çünkü.

[SATILDI] Asus B85M-GAMER Anakart s1150 [SATILDI] Asus B85M-GAMER Anakart s1150 [SATILDI] Asus B85M-GAMER Anakart s1150
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-b85m-gamer-intel-b85-soket-1150-ddr3-1600mhz-sata-30-usb-30-hdmi-anakart.html

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyrazed -- 30 Kasım 2016; 12:52:33 >

Olumlu Alışveriş:righteous@(2)---Lacrymatoire---Elky---mahapurusha---cengiz_vga(5)---xkabix---öztin---hatttori(2)---Dangeriousx---braveheart28---pixel(4)---BEYLİKDÜZÜ---naz_eg---honor7---pillout---guduk68---Neosis---karaefe---elektrik_54---Tsunami41---DiabloXT---eppro---mpy---ewerpower---cabbas---*AXI*---seroni---Uzaykusu---guneyonur---trusen---moon74---demircibu---ABSOLUT---trooper27---loenist74---burgfb---ghost recon advenced---FERROKROM---e_cool---yalnızkral---laststate---bim_28

• Pm!!!

Orijinalden alıntı: beatlerym

Tarafımdan alınmış. EFT si yapılmıştır.

Hayırlı olsun birkaç gündür işlemci bakıyordum yoksa ben alacaktım :)

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.