Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILDI] Assassin's Creed Valhalla Standard Edition PC Kodu Satın Al 12 Ocak 2021 09:53 1 1 [SATILDI] Assassin's Creed Valhalla Standard Edition PC Kodu MSI kampanyasından kazandığım Assassin's Creed Valhalla Standard Edition PC kodunu satıyorum. Ubisoft Connect hesabınızda etkinleştirilir.Ödemeyi Enpara hesabıma havale/eft olarak kabul ediyorum. Ödeme hesabıma geçtikten sonra kodu TeamViewer veya AnyDesk üzerinden bağlantı sağlayarak bizzat etkinleştireceğim ki olası çalışmama durumunda para iadesi yapabileyim.@SEL1MD hocam satın almıştır, hayırlı uğurlu olsun.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 130 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün GIGABYTE GA-990FXA-UD5 (rev. 3.0) + AMD FX-9590 + Corsair 2x8GB + Thermaltake NiC F3 / Fiyat Düştü [SATILDI] Assassin's Creed Valhalla Standard Edition PC Kodu [SATILDI] Silverstone Grandia GD08 HTPC Kasa / Fiyat Düştü [SATILDI] Corsair Graphite Serisi 230T MidT ATX Pencereli Kasa / Fiyat Düştü
ozturkilker O kullanıcısına yanıt Selamlar whatsapptan iletişime geçebilirmisiniz ? Profilimde bilgileri mevcut
GamePause kullanıcısına yanıt Selamlar, şimdi yazdım. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün GIGABYTE GA-990FXA-UD5 (rev. 3.0) + AMD FX-9590 + Corsair 2x8GB + Thermaltake NiC F3 / Fiyat Düştü [SATILDI] Assassin's Creed Valhalla Standard Edition PC Kodu [SATILDI] Silverstone Grandia GD08 HTPC Kasa / Fiyat Düştü [SATILDI] Corsair Graphite Serisi 230T MidT ATX Pencereli Kasa / Fiyat Düştü
Abworks kullanıcısına yanıt PM gönderdim. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün GIGABYTE GA-990FXA-UD5 (rev. 3.0) + AMD FX-9590 + Corsair 2x8GB + Thermaltake NiC F3 / Fiyat Düştü [SATILDI] Assassin's Creed Valhalla Standard Edition PC Kodu [SATILDI] Silverstone Grandia GD08 HTPC Kasa / Fiyat Düştü [SATILDI] Corsair Graphite Serisi 230T MidT ATX Pencereli Kasa / Fiyat Düştü