Şimdi Ara

GIGABYTE GA-990FXA-UD5 (rev. 3.0) + AMD FX-9590 + Corsair 2x8GB + Thermaltake NiC F3 / Fiyat Düştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
3
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 GIGABYTE GA-990FXA-UD5 (rev. 3.0) + AMD FX-9590 + Corsair 2x8GB + Thermaltake NiC F3 / Fiyat Düştü
    Yeni sistem topladığım için boşa çıkan donanım bileşenlerimi satıyorum. Anakart ve ram'ler satılmıştır. İşlemci ve soğutucu satılıktır. Son kalan parçalar olduğu için fiyatları revize edilmiştir.

    İş yoğunluğumdan ötürü ürünleri sadece bulunduğum konumdan teslim edebilirim.


    GIGABYTE GA-990FXA-UD5 (rev. 3.0) Anakart - Forum Dışına Satıldı

    Anakartın bildiğim herhangi bir sorunu bulunmamakta. Zaten Ultra Durable etiketine sahip gayet dayanıklı bir üründür. VRM'leri yüksek TDP'li AMD işlemciler için uygundur. AM3+ FX, AM3 Phenom II, Athlon II serisi işlemcileri destekler.

    Fiyat: Satılmıştır.

    GIGABYTE GA-990FXA-UD5 (rev. 3.0) + AMD FX-9590 + Corsair 2x8GB + Thermaltake NiC F3 / Fiyat Düştü


    AMD FX X8 9590 Soket AM3+ 4.7GHz 16MB Önbellek 220W 32nm İşlemci

    İşlemci 4.5 GHz'de stabil çalışıyor. Varsayılan hızı olan 4.7 GHz'de kilitlenme sorunları yaşadığım için bu hıza düşürerek çözüm bulmuştum. Neden olduğuna dair net bir fikrim yok. Zamanında AMD forumları ve başka mecralarda yazılıp çizilmiş bir konu. Neticesinde yeni sistem toplayana kadar uzun süre 4.5 GHz'de stabil kullandım. Oynamadığım, bitirmediğim pek az AAA oyun vardır.

    FX-9000 serisi işlemciler için 990FX anakart gereklidir. Ayrıca yüksek güç gereksinimi dolayısıyla güç kaynağının da +12 Volt rail üzerinden minimum 54 Amper veya üstünü devamlı olarak sorunsuz sağlayabilecek kaliteli bir model olması tavsiye edilmektedir.

    Bu gereksinimleri karşılayan donanıma sahip ve forum referansı sağlam olan arkadaşlarla işlemciyi önce alıp, test edip, sonra ödeme yapabilecekleri şekilde anlaşabiliriz.

    Fiyat: 350 TL

    GIGABYTE GA-990FXA-UD5 (rev. 3.0) + AMD FX-9590 + Corsair 2x8GB + Thermaltake NiC F3 / Fiyat Düştü


    Corsair 16GB (2x8GB) Vengeance Pro DDR3 1600MHz CL9 Siyah Soğutuculu Ram CMY16GX3M2A1600C9 - Forum Dışına Satıldı

    MemTest86'dan hatasız geçmektedir. İşlemci tarafındaki durumu anlamak için ilk kontrol ettiğim donanım bileşenidir.

    Fiyat: Satılmıştır.

    GIGABYTE GA-990FXA-UD5 (rev. 3.0) + AMD FX-9590 + Corsair 2x8GB + Thermaltake NiC F3 / Fiyat Düştü


    Thermaltake NiC F3 2011/1366/1155/1156/1151/1150/775 ve FM2/FM1/AM3+/AM3/AM2+/AM2 Uyumlu CPU Soğutucusu

    İyi hava akışı olan bir kasada, kaliteli bir termal macunla, bir FX-9590'ı dahi yük altında rahatlıkla 60 derecenin altında tutabilir. Braketleri AM4 uyumlu olsaydı satmazdım, çünkü vazifesini layıkıyla yerine getiren bir soğutucu.

    Bir arkadaşımıza yardımcı olmaya çalışırken fark ettiğim bir durum var. Sadece Intel montajı için gereken 4 adet 16.6mm vida olması gerekiyormuş, ancak bunlar AMD montajı için gerekmediğinden zamanında bir yere kaldırmışım. Aradım ama bulamadım. Bu vidalar ya 9.6mm ya da 13.6mm vidaların yerine kullanılıyor, ancak rehberde hangisinin yerine olduğu net değil ve hangi Intel modelleri için gerektiği de belirtilmemiş. Intel'de kullanma niyetiniz varsa riske girip ürünü almayın.

    Ürünün sıfırı hala 300 TL civarına satılmakta. İkinci el en ucuz 165 TL'ye buldum. Ben 150 TL'ye* satıyorum.

    *Fiyat 150 TL'den 100 TL'ye düşürülmüştür.

    GIGABYTE GA-990FXA-UD5 (rev. 3.0) + AMD FX-9590 + Corsair 2x8GB + Thermaltake NiC F3 / Fiyat Düştü


    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık







  • Hayırlı satışlar kardeşim. Referansım çok değil fakat satıcıyı tanıyorum ve referans olabilirim.
  • Mefisto-TR M kullanıcısına yanıt
    Temenni ve desteğin için teşekkürler kardeşim. Hayırlısıyla buradaki ilk satışım olacak.
  • İşlemci satılık, cpu soğutucusu ise bir arkadaşıma rezerve durumdadır. Kendisinden birkaç gün içerisinde gelecek yanıta göre durumu güncellenecektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozturkilker -- 20 Aralık 2020; 13:18:47 >
  • İşlemci ve soğutucu satılıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozturkilker -- 18 Ocak 2021; 13:3:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.