Şimdi Ara

Satıldı AMD Black Edition FX 6350 3.9 GHz (4.2 GHz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
2
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Satıldı AMD Black Edition FX 6350 3.9 GHz (4.2 GHz)
    Transistör Boyutu: 32 nm
    Soket tipi: AM3+
    Çekirdek Sayısı: 6
    Çekirdek Hızı: 3.9 GHz (4.2 GHz Max)
    Enerji Tüketimi: 125 Watt
    Cache Hafıza: 6MB L2, 8MB L3

Aşağı yukarı 5 yıldır elimde olan bir işlemcidir. Sıkıntısız çalışır vaziyettedir. Düzenli olarak temizler ve termal macununu yenilerim. Cool Master Evo Hyper 212 soğutucuyla birlikte overclock yapmadan kullandım. Son 1 yıldır ise çok az kullandım. Kutusundaki metal işlemci koruyucu kutuyu bulamadığım dolayısıyla, işlemci Ankara içi için satılıktır. Hiç kullanılmamış orijinal stok fanı ve ilgili montaj aparatları da işlemciyle birlikte verilecektir. Hafta içi Milli Kütüphane önünden teslim edilir. Hafta sonu ise Koru Metro civarından teslim edilir. Masaüstü bilgisayarıyla artık işim olmaması dolayısıyla, bu işlemciyi satıyorum. İşlemci teknolojik olarak eski ve güç tüketimi de biraz fazladır. Isınma sıkıntısını hiç yaşamadım. Performans olarak gayet başarılı ve bana hiç dar boğaz yaşatmadı. Performansını ayrıca paylaştığım linkten de kontrol edebilirsiniz. Alan için şimdiden hayırlı olmasını temenni ederim.
    https://www.cpubenchmark.net/high_end_cpus.html
    Satıldı AMD Black Edition FX 6350 3.9 GHz (4.2 GHz)
    Kafamdaki fiyat 250 TL'dir, fakat tekliflere de açığım. Bana mesaj atın ben size geri dönüş yaparım.Satıldı AMD Black Edition FX 6350 3.9 GHz (4.2 GHz)Satıldı AMD Black Edition FX 6350 3.9 GHz (4.2 GHz)Satıldı AMD Black Edition FX 6350 3.9 GHz (4.2 GHz)Satıldı AMD Black Edition FX 6350 3.9 GHz (4.2 GHz)
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Arkadaşlar fiyatı 250 TL'den 225 TL'ye düşmüştür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce 250 TL'den 225 TL'ye düşürdüğüm fiyat, an itibariyle 200 TL olmuştur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.