Şimdi Ara

SATILDI 24' Acer S243HLAbmii 8m.1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Acer S243HLAbmii

12.11.2010 tarihinde Vatan Bilgisayar'dan 594,63 TL'ye alınmış hiç bir sorunu olmayan tertemiz efsane monitörümü Sony Bravia 32KDL televizyonunu monitör olarak kullanmaya başladığım için satıyorum. Faturası vardır, kutusu yoktur. Ürün çok temizdir çiziği, ölü pikseli yoktur.

Oyun için müthiş gecikme süresi, çözünürlük ve renk doygunluğu ile 2013 monitörlere bile taş çıkartan bir modeldir, şu anda hiç bir yerde satışı kalmamıştır ve iddia ediyorum piyasada bulunan en sağlam monitörlerden bir tanesidir evladiyelik bir üründür.

İki yıl önce LG'nin 2009 yılı dizayn ödülü alan bir modelini almıştım sonra arkadaşıma satmıştım şu anda o monitörün geldiği son hali size söyleyeyim; Ekran kaymış sağa doğru pan yapmış vaziyette, ekranda titreme var sanki 25 Hz'de çalışıyorcasına, monitörün ışığı solmuş renkler ise değerini kaybetmiş. Fakat benim monitörüm ondan önce alınmasına rağmen alındığı gün ki performansı ve rengini koruyor.

Fazla söze gerek yok iki yıldan fazla kullanılmış ve 2013 yılını baz alırsak eski model bir monitör sayılmasına rağmen araştırsanız 2013 yılında bile oyun ve film için alınabilecek "İyi" monitörler arasına girdiğini sizde göreceksiniz bende gönül rahatlığıyla bunu ifade edebilirim.

Bu monitör benim için o kadar değerli bir hale geldik ki size şöyle açıklayayım; bir daha böyle bir sağlamlık, dayanıklılıkta bir monitör satın alabilecek miyim şüphe içerisindeyim, umarım aynı değerde bir monitör bulabilirim yoksa bu can yoldaşımı sattığıma çok pişman olacağım.

Ürün Tanıtım Videosu (Kendi Çekimim):http://youtu.be/rLTJM_xFGIg

Fotoğraflar

SATILDI 24' Acer S243HLAbmii 8m.1  SATILDI 24' Acer S243HLAbmii 8m.1  SATILDI 24' Acer S243HLAbmii 8m.1

Hediye: Kullanılmamış HDMI kablo verilecektir.
    Kargo: Alıcı Ödemeli
    Fiyat: xxx TL (İndirim Talep Etmeyiniz)
    GSM: 0533 499 62 63

Ürün mixerkan nickli arkadaşımıza SATILMIŞTIR iyi günlerde kullanması dileğiyle.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esTFyz -- 25 Şubat 2013; 13:50:48 >

• ömer kardeşim dikkat ediyorum genelde kaliteli ve uygun fiyata mal satıyorsun. 21.5 led aldım sen monitör ilanı koydun.ses sistemi aldım sen edifer ses sistemi koydun.hep treni kaçırıyorum.bir kez harddiskte yetişebildik o kadar.inşallah yine alışveriş yapmak nasip olur.iyi satışlar
  • Kısmet tamamen üstadım :) umarım alışverişimiz olur tekrar bende memnun olurum tanıdığa gitmesine.
  • Tarafımdan alınmıştır.
    Satıcı arkadaşla bu vesile ile tanışmış olduk.
    Çok değerli ve ilgili bir arkadaşmış. yakınlığından ve ilgisinden dolayı ayrıca teşekkür ederim.
    Her iki Tarafada Hayırlı olsun .
    (Kargo Yolda :) )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK ACER 13.3" 3820TG 700 TL
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.