Şimdi Ara

satıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
1.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7D2145D26 -- 7 Kasım 2013; 20:07:17 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• takip hayırlı satışlar..
  • Haluk hocam biraz yüksek degilmi fiyat.? Revize yapsaniz biraz rahat gider kanimca :) Hayirli satislar..
  • Sanalpazar vb gibi bir site yardımıyla taksit seçeneği eklenebilirmi? Elden alma fırsatım var.
  • The BlackMamba 24 kullanıcısına yanıt
    maalesef ,1-2 işlem yaptım sanal pazardan işlem sayınız yüksek dükkan kategorisine geçin gibi bir mesaj geldi o yüzden kullanmıyorum artık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7D2145D26 -- 4 Temmuz 2013; 15:36:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kortin

maalesef ,1-2 işlem yaptım sanal pazardan işlem sayınız yüksek dükkan kategorisine geçin gibi bir mesaj geldi o yüzden kullanmıyorum artık...

Hocam dükkan kategorisinden açmanızda sakınca yok hatta alacak arkadaşın kargoda avantajı olur. Satarken de daha çok alıcının görme imkanı olur. Fiyat güzel, Togari ve Hanomi modellerini beklemeseydim hemen alırdım. Hayırlı satışlar.
  • satış devam ediyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satıldı
    3 ay önce açıldı
    satıldı
    8 yıl önce açıldı
    [SATILDI] Satıldı
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fiyat güncellerseniz alıcı çıkabilir yurt dışı telefona göre fiyat yüksek bence sıfır türkiye garantili 1400 tllere kadar düştü çünkü hayırlı satışlar kolay gelsin ...
  • Pasaport Kayıtlı 4S ile takas düşünürseniz PM.

Hiçbir çiziği yok,önü arkası jelatinle kaplandı ilk gün ve sert plastik kılıf ile kullanıldı.

Kutusu yok fakat kutu içeriği tamdır cihazın

Siyah 16 gb ve simfree.
  • bugune kadarki yapilmiş en iyi telefon bu sanirim...bende kullniyorum gayet memnunum..ayrica sıfırı 1800 veya 1778 gibi olmasina ragmen neden bukadar kelepir fiyattan sattiginizida hala anlamiş degilim dogrusu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 16 Temmuz 2013; 9:45:19 >
  • pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: maverickk

pm

pmyi buradan mı attin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.