Şimdi Ara

satıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
3
Favori
4.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rEaDy_for_aCtion -- 5 Mart 2014; 8:50:28 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• alet tamir görmüşmüdür acaba, kumandasındaki kedi ayağında kırık varmı ?
  • takipteyim
  • S.A ÜSTAD, BUNU BANA EVİNDE FALAN DİNLETTİRME ŞANSIN VAR MI? ÖN GÖRSEL İŞİTSEL TEST MAİYETİNDE.. ALMAYI DÜŞÜNDÜĞÜM BİR SİSTEMDİ ARARKEN İLANINI GÖRDÜM CAZİP GELDİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: yentibaba

S.A ÜSTAD, BUNU BANA EVİNDE FALAN DİNLETTİRME ŞANSIN VAR MI? ÖN GÖRSEL İŞİTSEL TEST MAİYETİNDE.. ALMAYI DÜŞÜNDÜĞÜM BİR SİSTEMDİ ARARKEN İLANINI GÖRDÜM CAZİP GELDİ

buyur gel dinle kardes ancak dinlersen 300 veirsin bu sisteme benden soylemesi

• Gayet başarılı bir ses sistemidir kendisi, vakti zamanında kullanıp sattıp, sonra da başımı duvarlara vurmuşluğum vardır.
  • pm
  • takas için pm
  • pm
  • hayırlı satışlar...
  • pm
  • takipteyim,
  • pm
  • Arkadaşlar şu soruları lütfen artık sormayın cevaplamaktan sıkıldım;

Şu fiyata olur mu?
    Şu kadarım var öğrenciyim, emekliyim, yataktan kalkamıyorum...
    Şu şehirde yaşıyorum kargo parasının 2 katını vereceğim gönderir misin?

İlanda yazılmış zaten; kutu olmadığı için kargo imkanı yok, tanıdığınız yada sizi seven hatırınızı kırmayacak biri teslim edebileceğim istanbulun merkezi bir yerinde elden alır veya evime gelip deneyip alır, size kargolar.

Ha birde ürünü bilmeyen arkadaşlar için başlığı google.com a copy/paste yaparak her türlü bilgiye ulaşabilirler.

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Tsunami41

Gayet başarılı bir ses sistemidir kendisi, vakti zamanında kullanıp sattıp, sonra da başımı duvarlara vurmuşluğum vardır.

senmi benmi

hala zaman zaman aklıma gelir.bu setten öncesi ve sonrası vardır insan hayatında
  • Arkadaştan izmitten gelip evinden alayım deyip 20 lira yol parası kadar indirim istedim, Sonuçta ilan yılbaşından beri yayınlanmakta, Kabul ettiremedim...
    Hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahir40

Arkadaştan izmitten gelip evinden alayım deyip 20 lira yol parası kadar indirim istedim, Sonuçta ilan yılbaşından beri yayınlanmakta, Kabul ettiremedim...
    Hayırlı satışlar.

Evet doğrudur sizin gibiler için cevabımı 14 Kasım 2011; 8:32:25 de vermişim sizde keşke ilanı detaylı okuyup öyle bu mesajınızı yazsaydınız İlginize teşekkürler

• takip
  • thx550'den z5500'e geçmeseydim kesinlikle düşünürdüm.. Satış nedenim optik çıkış olmamasıdır onun dışında kusursuz bi sistemdir
  • pm
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.