Şimdi Ara

Satıldı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Satıldı.

Forum dışına satıyorum

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

ee elinizde mi patladı kart şimdi. neden geri almadı ki?

bilmiyorum hocam elimde patladi evet dun calisiyordu bugun renkler birbirine girdi driver silince calisiyor kuruyorum kitleniyor suanda

Allah allah. arkadaşında 100 referansı var. Bilerek satmamıştır herhalde. mağdur etmez sizi inşallah.

benim bi beklentim yok hocam zaten giden gitti eski gtx 570 imi de ilana koydum bilgisayar kullanmamaya karar verdim ipad alicam ordan halletsin islerini kiz arkadasim yeterli olur muhtemelen

Kötü olmuş ya. Sizin adınıza üzüldüm  

[SATILDI] Satıldı
    3 yıl önce açıldı
    Satıldı.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fre4k kullanıcısına yanıt

Hiç Üzülmeyin. anlatacağım şeyler ile ilgili olarakta whatsapp ve kamera görüntülerini isteyene özelden paylaşabilirim. anlattıklarımda yalan varsa kendisi yazsın bir zahmet.

2700 TL ye kırmızı siteden gtx780 satıyorum hiç bir sıkıntısı olmayan bir kart. biri mesaj attı abi öğrenciyim grafik tasarımı okuyorum param yok 2000 e ver dedi. kardeşim öğrenci isen gel vereyim dedim ama öğrenci kimliğini görmeden vermem dedim. tamam abi 4 gibi geleceğim dedi bende arkadaşın dükkanında beklemeye başladım , orada test imkanıda var. neyse 5 de bir aksilik mi çıktı acaba dedim geliyoruz dedi. sonra 7 gibi abi cevahirde yemek yiyoruz dedi. ben 45 yaşındayım kimseye böyle davranmadım ama çocuktur gençtir dedim bekledim sonunda ben gidiyorum dedim taksiyle geliyoruz kız arkadaşımlayım dedi. (bana göre 1. yalan) sonrasında bir bayanla geldi dedim al kasa al kart istediğin testi yap ben kimseye güvenmiyorum. ve öğrenci belgesini istedim abi benim değil kız arkadaşımın ihtiyacı var aslında ben ona yardım ediyorum gibi konuşmaya başladı( 2. yalan) neyse dedim eğer yalan söylüyorsan Allah var . hakkımı helal etmem. sonra arkadaş testlerini vs herşeyini yaptı tamamdır dedi alışverişi yaptık..

Buradan sonrasına iyi dikkat edin. aradan 1hafta gün geçti kişide telefonum herşeyim var. bana ilettiği bir sorunu yok. baktım kırmızı sitede 2500 e satıyor sorunsuz gtx780 i. hemen mesaj attım ne oldu neden satıyorsun diye , amacım istersen geri alayım demekti . fakat bana abi kart bozuk işte sen bana bozuk kart sattın ben sonra aldım ısıl işlem uyguladım şunu yaptım bunu yaptım yok tamir gördü falan dedi. bende öyle birşey yok dedim. bana bunları söylemeseydi geri alacaktım ama karta yaptıklarından sonra geri almak istemedim. kendisine neden ilanına sorunlu yazmadın dedim oda şu anda sorunu yok dedi.(3. yalan) ben tamamen güvenimi kaybettim geçmiş olsun dedim muhabbeti kapattım.. sonra aradan 3 5 gün geçti donanımhaberden bir özel mesaj geldi abi ben senden gtx780 almıştım buradada mecburen sorunsuz yazan ilan açtım dedi. (4.yalan) bende hiç cevap vermedim.... birkaç gün sonra abi geri al yoksa seni sorunlu alışverişler kısmına yazacağım dedi. tehdit etti . bende almayacağım yazdım .. şimdide ilan altına karalama yapmaya çalışıyor varın siz karar verin. yazdıklarımın hepsi delillidir isteyene mesajları vs gösteririm. kimbilir karta neler yaptı ve forumda halen sıkıntısız diye satıyor.

her söylenene inanmayın. yargı yolu açık. kendiside herşeyin farkında. bozduğu kartı kolpa yaparak bana çakmaya çalıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarsuk -- 3 Şubat 2022; 14:29:33 >

• fre4k kullanıcısına yanıt

işin daha ilginç yanı benden önceden birçok alışveriş yapmış bir üye :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarsuk -- 2 Şubat 2022; 11:4:23 >

Vay anasını oyun içinde oyun. Entrikalı hint dizisi izler gibi oldum. vay be..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fre4k -- 2 Şubat 2022; 16:58:40 >

Gtx 780 direct cu ii kartlarda üretimden kaynaklı bir bug gibi birşey var. Herkesin başına geliyor psu voltajı dengelemeyince 50 derece olsa bile renkler birbirine giriyor yada sistem fanları % 100 e çekip kendini kapatıyor. Çözümü ya voltaj kilidini kingpinin moduyla kaldırmak yada voltaj dengeleyebilen psu kullanmak.

Arkadaşı büyük ihtimalle kandırmışlar sorunsuz kartı tamir ettirmiş :)

Kartı kullandığı PSU dan bende şüphelendim. Sordum PSU iyi dedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gittigimde furmark testi yapti kart sorunsuz 54 dereceyi gecmedi testte istanbulda kiz arkadasimin sinavlari icin geldik kendisi grafik tasarim ogrencisi ayni zamanda koc un altindaki bir firmada calisiyor revolviya miydi neydi. kiz arkadasimda laptop var kasiyordu bende ona bi masaustu toplamak istedim elimde kasa psu vardi thermaltake in 750w kendinden psu lu kasasi 80 plus falan. 2500k islemcim vardi 16gb da ram 250 ssd z77 asus anakart ilanlarimda hepsi var normalde satacaktim. herneyse arkadastan urunu aldim 21 ocakta biz geri donduk sinavlari yeni bitmisti bu arada otelde kaldik bidaha karti kutusundan bile cikartmadim. eve geldim sistemi kurdum kendi bilgisayarima taktim once karti dedim birkac gun kullanayim 1 gun kullandim 144 hz monitorum var normalde olmayan sorun sanirim 144hz monitoru gorunce olmaya basladi bilemiyorum renkler cizgi cizgi oldu pembe . driver silince calisiyordu guvenli modda acip goruntu vardi bende karti actim baktim cipin altinda flux birde biyerde daha flux dedim bunu bana gecirmisler yapcak bisi yok girdi biyerimize arkadasi forumda sans eseri buldum forumdan gorsem zaten taa sariyere gitmezdim kargo yaptirirdim 101 referans guvenilir diyip herneyse aldim elime heatgun i bu islerdende anliyorum verdim atesi karta tabi oncesinde alkolle temizledim sonra kart calismaya basladi guzelde macun surunce sorunsuz calisiyordu yeniden zaten kartta yamulma var asiri agir oldugu icin hafiften yamulmus muhtemelen cipi o yuzden reball istiyordu sorun duzeldi ha flux mevzusunu bilemem ama arkadas macunladim dedi. mevzu orda patlak verdi asil yalan burda senin o karti acip icindeki fluxu gormemen imkansiz hic anlamaman lazim ama oldugu yer her seyin oldugu guzel bi tamirhane ayarindaydi. herneyse ardindan ilana koydum karti. ilandada tamirli falan yazmadim gunahi benim degil diye dusunerek belki yanlis yaptigim ama zaten istanbuldayken 2500k yerine aldigim islemcide arizali cikmisti delid yapmaya calismislar test etmeden aldim oda bozuk 550tl de orda cop oldu. ardindan letgodan mesaj atti bende durumu soyledim. hic yazmamistim bile bilerek yaptigini sanarak birde dedim piskin piskin yaziyor dedim abi geri gondereyim bunda sorun var anlattim durumu mesajlari eklesin buraya ben ugrasamam sonra ben iade almiyorum dedi bende mesaj atmadim. forumda gezerken 780 poseidon ve gtx 980 i gordum ve ilan konumunu gordum o abi satarken poseidonu da gostermisti bana bunu satmiyorum diyerek oyun oynuyordu. forumdanda yazdim iade almiyorum dedi bende mesaj atmadim durum bu.

o gun gec kalma sebebime gelirsek kiz arkadasim falan degildi mevzu ogun ben macbook pro almaya gelmistim sisliydi sanirim orda arkadastan mesaj bekledim ulasamadim arkadasa o arada avm ye girdik. arkadas aramadigi icin geciktik taksiyle daha fazla bekletmemek icin 60 tl taksi parasi verip yanina gittim cevayir avm den. o arada bekletmem dogru degildi evet ama sonuc olarak kaziklanmayida haketmedim bu sekilde .

kimine etik gelir kimine gelmez o kismiyla ben ilgilenmiyorum ama normalde ne satarsam herseyiyle denetirim kargoyla hic bisiy satmam testlerini atarim ne test isterse herseyi yaparim karti 2 gun kullandim oyun oynadim hic bisiy olmadi bende satmaya karar verdim. sorun olursa tekrardan arkadastan aldigimi soyleyecektim durum bundan ibarettir. arkadas urunun arkasinda durmuyor diye 2000 tl paranin bana girmesinin bi anlami yok enayi hesabina alindigimi dusunuyorum hala kendini savunmaya calisiyor. artik zaten ne ikince el alicam ne saticam gercekten o kadar sey basima geldi ki illallah ettim iphone 11 pro aldim sorunsuz 2 gun sonra face id gitti ilanimda var 8 e falan vericem 11000 tl para verdim istanbul beni bitirdi resmen

• Tamir ettirdiğiniz kart cidden bozukta olabilir ama dediğim gibi elime 3 adet 780 DirectCU II geçti. İlkinde sorun yoktu ama psu platinum tx850m'di bir şey hissetmedim sonraki kartlarda orta seviye psu'lar vardı elimde hepsinde kimi zaman normal çalışıyor furmarkı ve diğer gpu stress testleri atlıyordu kimi zamanda masaüstünde renkler karışıyor, kendini kapatıyordu çok araştırdım yabancı forumlarda denk geldiğim kadarıyla kartta üretimden kaynaklı bir sıkıntı var. Voltaj dengeli gelmeyince sapıtıyor. Kingpinin modu vardı bu voltaj kilidini kaldıran ben onla çözmüştüm elime son geçen kartta bu dediklerimi yapıyordu sıcaklıklar 50 derece bile olsa renkleri karıştırıyordu kingpinin modunun linkleri kırıktı en son gidip oc olmayan versiyonun biosunu attım düzelmişti alan arkadaşa da belirtmiştim böyle böyle bios flashlı 2-3 fps aşağı alacaksın ona göre diye.

• hocam bende tek rekn cizgiler halinde siyahin ustune 1 er cm lik dikdortgen cizgiler olusuyordu baska hicbir renk yok sadece pembe kartin pcb sinde ufaktan yamulma var. kartta flux vardi eminim moralim cok bozulmustu foto cekmek aklima gelmedi keske cekseymisim atardim

Hayır. sattı birde bu hale getirdiği kartı... bana sarıyor...

sen tamir gormus karti satip arkasinda durmadin bu ulkede zaten guven soz konusu olmuyor senin 101 referansin var bu forumda bile kimseye guven olmayacagini tekrar kanitladin. bana verdigin bu dersin paha bicilmez cok tesekkur ediyorum. 2000 tl lik adammissin ama ben bu sozu kendime ettirmezdim sen ettiriyorsun. abi dedim saygimdan yasin buyuk diye. umarim ayni sey basina gelir fazlasini istemiyorum.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.