Şimdi Ara

Satıldı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ben tamir görmemiştir diyorsam görmemiştir. Ben kimseye 3 kuruşluk mal için yalanlar sıralamam, ben kimseye verdiğim sözü tutmamazlik etmem, ben söz verdiğim zamanda giderim. Ben bir sorun yaşarsam sorunu yaşadığım kişiye delilleri ile ispat ederim. Sanada ürün satmisligim olmuş nasıl bir sorun yaşadın? Benim adamlığı mı herşeyi yalan olan hiç kimse sorgulayamaz. Sen bozuk dediğin kartı kime iteledin onu söyle. Tamir görmüş diyorsun bı fotoğraf atsana. Kolpacı insanları sevmem polemiğe girmek istemem , bir alışveriş yaparken test ederim incelerim , sonrasında benim hatam sonucu bozulur ise kimseye ekşime yapmam , yetişkin ol biraz. Kartı gördün inceledin test ettin. Ama benim ahım tuttu çünkü ben yalan söylüyor isen hakkımı helal etmiyorum demiştim. Hayrını göremedin. Allah'ın işi işte neden satıyorsun dediğimde herşeyi öttün, abi memnun kalmadım deseydin, geri almayı planlıyordum. Şükürler olsun yaptıklarını anlattın. Karta tecavüz edip bana yikamazssin. 2bin lira için kimseyi konuşturmam ama kimseye de kendimi enayi yerine koydurmam. Hakkımda konuşurken dikkatli ol. Bu sana son uyarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• o kartin tamir gormedigini soylemen yalan onun icini actiginda bahsettigim fluxu gormemen imkansiz kendi yalanina inanmissin daha fazla cevap vermiycem senden bi beklentim yok. allah yukarda biliyor zaten ahiret diye bisiy varsa orda hesaplasiriz

bakın ayıplı mal nasıl satılır , nasıl geri alınmaz , öğrenciyim ayağına insanlar nasıl kandırılır öğrenelim .

@İbrahim Kaypakkaya

@fre4k

@Mr.Neverdies

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Dürüstlük tükeniyor. Az olan bu özelliğe talep çok.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.