Şimdi Ara

Satildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Trabzon İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Satildi

Kartin bir adet besleme mosfeti ve buna bagli 2 adet sigortasi değişmiştir. fotoğrafta 3 adet turuncu nokta ile gösterdim. kartin fan kontrolcusu ters calisiyor (bosta yuksek hiz yukte dusuk hiz seklinde) fakat trixxx programi ile fotoda gösterdiğim sekilde bir fan profili ile sorunsuz kullanabilirsiniz. windows ekranına kadar sesli calisip trixx devreye girince normale donmektedir.kart ile mining yapılmamıştir. cipi kesinlikle isitilmamistir ve kart cok temiz kullanılmıştır. ramler samsung ve asic degeri 82.2.termal macunu gelid extreme ile değiştirilmistir. lutfen yorulmus kartlar ile karsilastirmayin. takas düşünmüyorum.

Satildi
    Satildi
    Satildi
    Satildi
    Satildi
    Satildi
    Satildi
    Satildi
    Satildi
    Satildi

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Trabzon Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: Mumi35

Bu mesaj silindi.

saticilarin fiyat indirip indirmeyecegine bagli bir durum cogu kisi kartini satmicak bence

etherium dussede baska coine yonelecek

• Başka coinler ethnin yarısı kadar kazandırıyor. Madenci elindeki malı kullanırsa kullanır yeni nesil kartlar varken 5 senelik teknoloji ve kartları alacak varsa buyursun. Kimse kızmasın gerçekleri söylüyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Başka coinler ethnin yarısı kadar kazandırıyor. Madenci elindeki malı kullanırsa kullanır yeni nesil kartlar varken 5 senelik teknoloji ve kartları alacak varsa buyursun. Kimse kızmasın gerçekleri söylüyorum

etc classic olsun raven olsun ergo coin olsun hala hatiri sayilir kazandirio millet malini 3 de 1 i fiyata vermektense azda olsa kazanmaya devam etmeyi isteyecektir

• quote:

Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

etc classic olsun raven olsun ergo coin olsun hala hatiri sayilir kazandirio millet malini 3 de 1 i fiyata vermektense azda olsa kazanmaya devam etmeyi isteyecektir

Alıntıları Göster

ravenin kazandırdığı 1 ayda kart başına 60$ dan 25-30$ a düştü değer mi? bence değmez şuan sistemleri kapattı herkes ay başını bekliyor eğer yükselirse tekrar çalıştıracaklar yükselmezse satacaklar o yüzden 2 hafta sonra 1500 tl lere rx 570-580 4gb 2.5-3k arasına 8gb ları görebiliriz

• quote:

Başka coinler ethnin yarısı kadar kazandırıyor. Madenci elindeki malı kullanırsa kullanır yeni nesil kartlar varken 5 senelik teknoloji ve kartları alacak varsa buyursun. Kimse kızmasın gerçekleri söylüyorum

Etheriumdan fazla veya yakın kazandıran bir sürü coin var hocam, 2 tane 1060 1 tane rx470 1 tane 3060ım var geçen hafta etheriumu bırakıp ergo kazdım komple. Ondan önceki hafta ETC kazdım. Ama tabi coin nedir havuz nedir bilmeyip kuzenine eşine dostuna rig toplatanlar var onlar etherium düştüğünde o kartları satacaklar haliyle :)

• quote:

Orijinalden alıntı: dokuzkuyruklu-_-

ravenin kazandırdığı 1 ayda kart başına 60$ dan 25-30$ a düştü değer mi? bence değmez şuan sistemleri kapattı herkes ay başını bekliyor eğer yükselirse tekrar çalıştıracaklar yükselmezse satacaklar o yüzden 2 hafta sonra 1500 tl lere rx 570-580 4gb 2.5-3k arasına 8gb ları görebiliriz

Alıntıları Göster

ben iddiaya varim okadar dusmeyecegine tabi piyasa dusurme amacli fake ilanlarda oldugundan nasi iddiaya giricez orasi ayri hatta piyasaya cok sifir kart girisi olmazsa fiyatlarin yukselmeside muhtemel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 23 Mayıs 2021; 15:31:0 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satıldı
    11 yıl önce açıldı
    Satıldı
    5 ay önce açıldı
    [SATILDI] [SATILDI]
    6 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teklif : 1200 tl

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.